2022-10-04 10:30:01

Faghir fravalgt for FCN: Lidt en ond cirkel

Wahid Faghir er havnet i lidt af en ond cirkel i FC Nordsjælland, hvor han ikke kan få kamptræning, da han mangler kamptræning. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

FCK

1 - 1

FCN

Wahid Faghir har siden skiftet til FC Nordsjælland fået enkelte korte indhop i Superligaen, men i mandagens kamp mod Randers kom han slet ikke på banen. 

Træner Flemming Pedersen fortæller, at Faghir skal bygges op og mangler kamptræning, før han kan få en større rolle på Superligaens førerhold. 

- Wahid mangler overordnet set kamptræning. Han skal have så meget kamptræning som overhovedet muligt. Hvordan får man så det? Det gør man ved at spille kampe, så det kan godt være lidt af en ond cirkel. 

- Han skal stadigvæk bygges op. Vi kunne godt have sat ham ind i dag, og så havde han måske fået 20 eller 30 minutter, og så må han ikke spille i morgen, hvor vi har en Future Cup-kamp i Lyngby. For så skal han varmes op og gøres klar to dage i træk. 

- Så prioriterede vi, som kampen udviklede sig, at give Wahid så meget kamptræning i morgen som overhovedet muligt, og så må vi se, om han holder 60, 70, 80 eller 90 minutter. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Faghir fravalgt for FCN: Lidt en ond cirkel
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Hvad sagde han til den beslutning? 

- Der var ikke noget at sige til det. Han nikkede bare. Han fik en forklaring, og så er der rene linjer. Hvis han er utilfreds eller skuffet, så er det en del af det, fortæller Flemming Pedersen efter sejren over Randers. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er heller ikke meget at sige til, at der ikke bliver foretaget store ændringer på FCN-holdet, for det kører som smurt i Farum lige nu. 

Mandag overtog FC Nordsjælland førstepladsen i Superligaen, da man på overbevisende manér slog et hidtil ubesejret Randers-hold. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

FCK

1 - 1

FCN

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0