2021-01-20 14:36:27

FCN-chef fastslår: Vi er ikke Mansours legetøj

FC Nordsjælland skal ikke være Mansour-familiens legetøj, siger bestyrelsesformand Jan Laursen, der er helt tryg med klubbens nye ejere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Nordsjælland har fået den egyptiske milliardær-familie Mansour som ny ejer i klubben, og den nyhed giver mulighed sved på panden hos nogen fans.

Rigmænd, der bruger en fodboldklub som sit legetøj, er et skræmmebillede for mange fans, men FC Nordsjælland-tilhængerne har intet at frygte.

Det fastslår Jan Laursen, der overgår fra at være sportschef til bestyrelsesformand i FC Nordsjælland, på onsdagens pressemøde.

- Det er lige præcis også det, jeg selv ville spørge ind til, og som jeg har gjort. Den del er jeg fuldstændig rolig ved, fordi jeg ved, at hvis det skulle være et legetøj - som man jo ser rundt omkring i vores fodboldindustri - så havde de købt noget andet, siger Jan Laursen.

- Også noget hvor de måske hurtigere blev profileret. Så havde de sikkert taget en Premier League-klub, som jeg er sikker på, de også har haft muligheder for.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCN-chef fastslår: Vi er ikke Mansours legetøj
Foto: Getty Images

Jan Laursen fortæller, at FC Nordsjælland ikke er noget 'quick fix' for Mansour-familien, som har haft flere muligheder for at investere i fodboldklubber.

- Både far og søn er meget fodboldglade, og de har haft rigtig mange muligheder, så de mange grundige snakke giver mig fuldstændig ro i maven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At det netop ikke er den indstilling, de har til tingene, og at vi ikke er et quick fix. Det er det lange seje træk og også at tænke på at bygge noget langtidsholdbart op, som de også har gjort i deres andre forretninger. 

- Vi skal også være indstillede på at være utrolig ærgerrige og leve op til de ting, der bliver aftalt. Der er ikke noget 'splash the cash' her.

- De har lavet en stor investering, og hvis vi leverer, er jeg sikker på, vi har nogle fantastiske ejere i ryggen, der både har kapital, et stort hjerte og en stor hjerne, som kan hjælpe os med vores planer, siger Jan Laursen.

Mikkel Hemmersam er ny sportslig ansvarlig, mens Tom Vernon bliver en del af klubbens Advisory Board.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0