3F Superliga -FCN-direktør forsikrer: Vi bliver i Farum
2020-02-13 18:29:02
Foto: Getty Images

FCN-direktør forsikrer: Vi bliver i Farum

FC Nordsjælland rykker efter planen klubbens administration og akademi til Hillerød, men vil fortsat spille kampe i Farum, slår direktør Søren Kristensen fast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I december offentliggjorde FC Nordsjælland planer om at bygge et nyt og ambitiøst akademi i Hillerød, og hvis alt går efter planen rykker både akademi og administration til Hillerød i 2024 eller 2025.

Der arbejdes samtidigt på at bygge et nyt stadion i Hillerød, men FC Nordsjælland-direktør Søren Kristensen slår fast, at klubben ikke forlader Right to Dream Park.

- Det er kun akademiet og administration flytter. Det er ikke Superliga-kampene. Der er kun to ting, der kan gøre, at vi ikke spiller her. Det er, hvis Farum Boldklub ikke gider os mere, eller hvis kommunen river stadion ned. 

- Så vi spiller her, og det gør vi forhåbentlig også, efter parken i Hillerød er åbnet, siger Søren Kristensen ifølge sn.dk til et arrangement for sæsonkortholdere.

2. divisionsklubben Hillerød var i forvejen en samarbejdspartner for FC Nordsjælland, og klubbernes samarbejde bliver udvidet yderligere i fremtiden.


Foto: Getty Images

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0