2022-09-15 15:54:22

FCN har afvist græsk bud på Jacob Steen Christensen

FC Nordsjælland-sportsdirektør Jan Laursen fortæller, at de har afvist et bud på Jacob Steen Christensen fra et stort græsk hold, da de ikke ønskede at miste ham nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 10. runde

FT

ACH

1 - 0

FCN

Jacob Steen Christensen har længe været en profil hos FC Nordsjælland, og midtbanespillernes kvaliteter har også skabt genlyd i Grækenland.

Her kunne det græske medie Gazzetta først erfare, at Panathinaikos var interesseret i at hente Steen Christensen til klubben, og der har været noget om snakken.

I et interview til samme medie har sportsdirektør Jan Laursen nemlig nu bekræftet, at der har været et bud på Steen Christensen fra en græsk storklub. 

- Jeg kan bekræfte, at vi havde et bud fra et stort græsk hold, som vi respekterer meget. Vores afslag vedrører ikke den økonomiske del. Jacob er i øjeblikket en af ​​de vigtigste spillere i vores trup, vi ligger i toppen af ​​tabellen og transfervinduet er lukket. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCN har afvist græsk bud på Jacob Steen Christensen
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Vi er en klub, der udvikler fodboldspillere, vi er altid åbne og positive over for salg og kan være sikre på, at der er masser af spillere i vores trup, der venter på deres tur. 

- Vi ønskede dog ikke at miste Christensen på dette tidspunkt, men i fremtiden vil vi se, hvad der kan ske, udtaler Jan Laursen til Gazzetta.

Artiklen fortsætter efter annoncen

21-årige Jacob Steen Christensen har kontrakt med Farum-klubben frem til sommeren 2023.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 10. runde

FT

ACH

1 - 0

FCN

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0