2022-01-16 07:30:00

FCN respekterer Kofod-overvejelser før udløb

FC Nordsjælland er i dialog med Magnus Kofod om en forlængelse, men klubben har også respekt for, at han skal finde ud af, hvad der er det rigtige.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCN

1 - 2

VFF

22-årige Magnus Kofod har kontraktudløb til sommer, og der er endnu ingen afklaring på fremtiden for midtbaneprofilen.

Kofod har spillet 157 kampe for FC Nordsjælland, og i Farum-klubben håber man da også på en forlængelse.

Det fortæller sportsdirektør Mikkel Hemmersam til bold.dk.

- Han er en spiller, vi er rigtig glade for og stolte af. Han har et dna i forhold til FC Nordsjælland, så ham har vi jo løbende dialog med, men det er også klart, at Magnus selvfølgelig også er i en periode, hvor han skal finde ud af, hvad der er det rigtige for ham og så videre.

- Det respekterer vi, og det tager nogle gange lidt længere tid at finde ud af, hvad der er det rigtige for alle parter, siger Hemmersam.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCN respekterer Kofod-overvejelser før udløb
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

FCN eller udlandet

Skulle andre danske klubber være interesserede i Magnus Kofod, tvivler Mikkel Hemmersam på, at det er aktuelt for Kofods vedkommende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er klart, at vi selvfølgelig vil foretrække, at han skifter til udlandet, når det er. Det er i forhold til at udvikle hans potentiale, og jeg tror også, at det er Magnus' primære fokus – hvis det ikke skal være Nordsjælland, skal det være udlandet, siger sportsdirektøren.

Hemmersam håber at se Magnus Kofod i udlandet inden alt for længe, men det udelukker en forlængelse ikke, pointerer han.

- Jeg tror, vi alle sammen ønsker, at Magnus på et eller andet tidspunkt skal til udlandet, og om det så er til sommer, eller hvornår det er, må vi se. Lige nu er det jo til sommer, for der udløber hans kontrakt, men om man finder en god løsning, som er god for alle, hvor man er sammen lidt længere, det kigger vi på, men jeg tror, vi alle sammen synes, det kunne være en rigtig god idé at se Magnus i udlandet inden for en kortere periode, siger Hemmersam.

Selvom der på mange måder er lagt op til, at Kofod tager næste skridt senest til sommer, ser FCN ikke en forlængelse som umuligt at nå i mål med.

- Der er ikke noget, der er urealistisk, men som sagt er det noget, vi har snakket om i en længe periode, og Magnus selvfølgelig skal finde ud af, hvad der er det rigtige.

- Vi synes jo, Magnus er en dygtig spiller, men vi anerkender også, at han på et tidspunkt skal ud og blive udfordret på en lidt større scene end vores, siger Hemmersam til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En anden FCN-spiller, der har udløb til sommer, er 18-årige Tochi Chukwuani. Her peger det ikke i retning af en forlængelse, og talentet meldes i stedet på blokken i AaB og AGF.

Læs den historie her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCN

1 - 2

VFF

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0