3F Superliga -Hjulmand stopper øjeblikkeligt i FCN
2019-03-25 12:03:58
Foto: Getty Images

Hjulmand stopper øjeblikkeligt i FCN

Kasper Hjulmand stopper med øjeblikkelig virkning som cheftræner i FC Nordsjælland. Det oplyser Superliga-klubben på sin hjemmeside mandag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oprindeligt skulle Kasper Hjulmand have forladt cheftrænerposten efter denne sæson, men parterne er nu blevet enige om at lade Flemming Pedersen overtage tøjlerne i FC Nordsjælland med det samme, fortæller klubbens sportschef Carsten V. Jensen.

 - Det har været et spørgsmål om at finde den rette balance og timing.

- Vi synes, Kasper i dette forår, via kvalifikationen til Mesterskabsspillet, tydeligt har understreget og bevist, hvorfor det var så vigtigt for klubben at have ham til at lede holdet i den periode, vi lige har været igennem, siger han og fortsætter.

 - Kasper sender nu stafetten videre til Flemming på bedste vis via fantastisk trænerarbejde. Nu kan vi angribe et slutspil, hvor vi har alt at vinde, og ambitionen må være at gøre det bedre end i sidste sæsons slutspil, hvor vi fik to sejre og tre uafgjorte i ti kampe.

 - Lige nu er derfor et godt udgangspunkt for at starte på det nye kapitel. Det synes både vi, Kasper og Flemming.

Hjulmand og FC Nordsjællands samarbejde ophører dog ikke helt.

Den nu forhenværende FCN-træner er nemlig tilknyttet Superliga-klubben på konsulentbasis for resten af sæsonen, ligesom han skal til klubbens akademi i Ghana for at udarbejde en rapport om dets arbejde og udvikling.


Foto: Getty Images

46 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0