2022-10-04 09:11:48

Medie: Schjelderup vil ikke forlænge med FCN

Ifølge TV 2 Norge ønsker Andreas Schjelderup ikke at forlænge sin aftale med FC Nordsjælland. Den nuværende aftale løber frem til sommeren 2024. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

FCK

1 - 1

FCN

18-årige Andreas Schjelderup har imponeret stort for FC Nordsjælland i denne sæson, den unge nordmand har scoret syv mål i 11 kampe. 

Schjelderup har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2024, og på det seneste har der været meldt om interesse fra store ligaer. 

Nu skriver TV 2 Norge, at Schjelderup ikke kommer til at forlænge sin aftale med FC Nordsjælland. Ifølge mediet ønsker klubben at tilbyde en forbedret aftale, men det kommer juvelen ikke til at acceptere. 

Senest har Sevilla været meldt på banen med konkret interesse, og Schjelderup bekræfter over for TV 2 Norge, at der var dialog med den spanske storklub. 

- Det var attraktivt for mig, men klubberne var ikke enige. Jeg kan ikke gøre noget ved det eller kontrollere det. Det var en skam.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Medie: Schjelderup vil ikke forlænge med FCN
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Jeg har det godt i Danmark og nyder fodbolden. Der kommer en dag, hvor jeg skal tage det næste skridt.

Den unge nordmand kan godt se sig selv spille i spansk fodbold, han ønsker at finde en klub, hvor han har udsigt til spilletid. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En klub, der er i toppen af ​​den spanske liga hvert år, er en meget attraktiv klub for mig. I min næste klub skal jeg konkurre fra start i stedet for at skifte til en lorteklub, hvor man bliver udlejet gang på gang, afslutter Schjelderup til TV 2 Norge. 

Andreas Schjelderup har været i FC Nordsjælland siden sommeren 2020. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

FCK

1 - 1

FCN

19 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0