2020-12-25 13:00:02

Udlandet kalder: Rygaard tæt på FCN-exit

Ifølge bold.dk’s oplysninger forlader Mikkel Rygaard FC Nordsjælland i januar. FCN bekræfter, at et skifte er tæt på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mikkel Rygaard scorede FC Nordsjællands sidste mål i år, da han stod for holdets scoring i 1-3-nederlaget til FC Midtjylland for nogle dage siden, og målet bliver også Rygaards sidste for klubben.

Den teknisk stærke midtbanespiller er ifølge bold.dk’s oplysninger meget tæt på et skifte til en udenlandsk klub, og han forlader FCN i januars transfervindue.

Ifølge bold.dk’s oplysninger er der tale om en klub i Polen, og FCN-sportschef Jan Laursen bekræfter, at et skifte er tæt på, men vil dog ikke sige noget om, hvilken klub eller land, Rygaard skifter til, hvis alt som ventet falder på plads.

- Jeg vil ikke kommentere på en specifik klub eller land, men jeg kan godt bekræfte, at vi er tæt på at kunne opfylde det ønske, Mikkel havde, da han kom til FCN for tre år siden, nemlig at han selv som erfaren spiller kunne udvikle sig i vores miljø og gøre sig fortjent til et skifte til udlandet, når muligheden bød sig, og tiden var den rette.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Udlandet kalder: Rygaard tæt på FCN-exit
Foto: Getty Images

- Begge de to ting føler både han og vi, er ved at være opfyldt, og derfor tror jeg også på, at Mikkel meget snart kan få sit ønske opfyldt, siger Jan Laursen til bold.dk.

Mikkel Rygaard, som i dag kan fejre sin 30 års fødselsdag, kom til FCN fra Lyngby i starten af 2018 og har spillet 86 Superliga-kampe for klubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har i denne sæson fået spilletid i alle FCN's kampe i Superligaen, ti af dem fra start, og har bidraget med tre scoringer og to assists. Hans kontrakt med FCN stod til at løbe ud efter denne sæson. 

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0