2023-06-07 14:00:00

FC Roskilde-anfører har kontraktudløb: Jeg er klar til Superligaen

FC Roskilde-anfører Monday Etim står uden kontrakt om få uger, og han har mod på at prøve noget nyt. Etim fortæller til bold.dk, at han sagtens kan være med i Superligaen, hvis han får chancen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 32. runde

FT

FCR

1 - 0

HIK

Monday Etim har været en stor profil for FC Roskilde igennem en længere periode, men FC Roskilde-anførerens kontrakt står til at løbe ud efter sæsonen. 

Etim siger til bold.dk, at FC Roskilde har tilbudt ham en forlængelse, som han overvejer. Han er dog også interesseret i at prøve noget andet. 

- Jeg har spillet i 1. division før, så jeg ved med sikkerhed, at jeg helt sikkert kan lykkes i 1. division. Hvis jeg får chancen i Superligaen, har jeg helt sikkert niveau til det. Det handler bare om at få chancen. 

- Jeg er ikke bange for at tage til Superligaen. Jeg vil bare gerne spille på højere niveau end 2. division. Jeg føler mig klar til det mentalt og fysisk, siger Monday Etim til bold.dk og tilføjer.

- Jeg har meget stor tiltro til mig selv. Det handler om at tilvænne sig. 

Etims førsteprioritet er at blive i Danmark, men nigerianeren er ikke afvisende over for at rejse ud af Danmark. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -FC Roskilde-anfører har kontraktudløb: Jeg er klar til Superligaen
Foto: FC Roskilde

- Jeg vil gerne blive i Danmark, hvis der kommer et godt tilbud, men i fodbold ved man aldrig. Hvis jeg finder noget godt i udlandet, er jeg ikke bange for at tage ud.

Lært meget
24-årige Etim, der tidligere har spillet for blandt andet amerikanske Orange County, fortæller, at han har oplevet lidt af hvert i tiden hos FC Roskilde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har været fire år i FC Roskilde, og vi har været igennem en del. Det har hjulpet mig til at vokse som fodboldspiller, og jeg har fået noget erfaring. Det er ikke altid en dans på roser. Det kan også være hårdt. 

- Det handler om, hvordan spillerne reagerer på det. Når det var hårdt, skulle jeg vise karakter i de kaotiske tider. 

- Hvis jeg skal opsummere min tid i FC Roskilde, har det været som i en rutsjebane, og det har hjulpet mig til at blive stærkere som fodboldspiller og person, siger Monday Etim til bold.dk. 

I denne sæson har angriberen stået for otte mål i 24 kampe for FC Roskilde i 2. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 32. runde

FT

FCR

1 - 0

HIK

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce