1. Division -Jesper Bech stopper karrieren
2016-11-21 14:03:49
Foto: Ole Walldo

Jesper Bech stopper karrieren

Roskildes 34-årige midtbanespiller Jesper Bech stopper sin aktive karriere efter dette efterår. Han har spillet 240 Superliga-kampe og to A-landskampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Roskilde har de seneste par haft gavn af Jesper Bechs teknik og rutine, men den 34-årige offensivspiller har til gengæld også bestemt sig for, at det er slut efter kampen mod Vendsyssel næste søndag.

- Jeg har truffet min beslutning, og den er definitiv. Jeg går op på fuld tid på min arbejdsplads, og rent praktisk er det rigtigt for mig at stoppe nu, siger Bech, der havde samme overvejelser i sommer, hvor han besluttede sig for at fortsætte.

Du er slet ikke fristet til at fortsætte en halvt år mere og måske tage en oprykningsfest med til sommer?

- Det kunne selvfølgelig være lidt sjovt at være med til. Men jeg skal også være ærlig og sige, at en oprykning til Superligaen ikke er noget forjættet land for mig længere. Det har jeg prøvet. Det lokker ikke så meget som tidligere.

- Men jeg håber selvfølgelig meget, Roskilde bliver ved med at ligge i toppen, og jeg håber også, at de rykker op til sommer, siger Bech.

Bechs CV tæller udover to år i Roskilde også i alt 240 kampe og 55 mål i Superligaen for FC København, Esbjerg og Silkeborg samt et ophold i Malmø FF.

Derudover har han fået to A-landskampe - indhop i testkampe mod Tjekkiet og USA – samt ni kampe for Ligalandsholdet.

mikael@bold.dk


Foto: Ole Walldo

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0