2022-10-05 12:23:02

Ny FC Roskilde-spiller om start: Fantastisk

Det tidligere Brøndby-talent Filip Solongo er ny spiller i FC Roskilde, og han siger, at han har fået en fremragende start i 2. divisionsklubben. Der er en god kultur i klubben, mener Solongo.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 10. runde

FT

SKI

1 - 1

FCR

FC Roskilde har i sommerpausen forstærket sig med 19-årige Filip Solongo, der er kommet til klubben efter hele otte år i Brøndby IF. 

Solongo er faldet godt til i 2. divisionsklubben, og han siger til FC Roskilde TV, at klubben har taget varmt imod ham, og Solongo nyder at være i klubben. 

- Det er fantastisk herude. Der er en god kultur, og der er nogle gode træninger, og jeg er ved at få spillestilen under huden, og jeg er ved at vænne mig til det hele, så det er jeg rigtig glad for, siger Filip Solongo til FC Roskilde TV. 

FC Roskilde tabte i den seneste spillerunde med 0-1 til Esbjerg, og næste opgør er mod Skive. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Ny FC Roskilde-spiller om start: Fantastisk
Foto: FC Roskilde

Solongo, der kan spille midterforsvarer og back, mener, at FC Roskilde viste gode takter i anden halvleg mod Esbjerg, som holdet skal fortsætte med i næste opgør. 

- Der er helt sikkert nogle ting, som vi kan tage med videre. Jeg synes, at vi spillede en rigtig fin anden halvleg, så der er nogle ting, som vi skal tage med videre, og så er der også nogle ting, som vi skal forbedre, men der er også nogle gode ting, siger Solongo. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opgøret mellem Skive og FC Roskilde bliver fløjtet i gang lørdag 8. oktober klokken 14 i Skive. FC Roskilde er nummer otte i 2. division. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 10. runde

FT

SKI

1 - 1

FCR

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0