2022-09-25 07:30:01

Ung stopper drømmer om BIF-retur: Vil ikke sige nej

Den nye FC Roskilde-spiller Filip Solongo siger til bold.dk, at han gerne vil spille i Superligaen på sigt, og han vil ikke sige nej til at vende retur til BIF.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 9. runde

FT

FCR

0 - 1

EFB

Filip Solongo kan kigge tilbage på en god og lærerig tid i Brøndby, da den unge stopper forlod vestegnsklubben denne sommer efter hele otte år i klubben. 

Nu skal Solongo få en masse seniorerfaring i 2. division, da han er skiftet til FC Roskilde. 

Den unge forsvarsspiller har et stort Brøndby-hjerte efter den lange tid i klubben, og han har også ambitioner for fremtiden. 

19-årige Solongo siger til bold.dk, at han drømmer om at spille i Superligaen, og hvis Brøndby melder sig på banen i fremtiden, så er han ikke i tvivl. 

- Jeg er lige blevet færdig med gymnasiet, og jeg havde faktisk planlagt et sabbatår her. Min drøm er at rykke op igennem rækkerne til noget 1. division og Superliga. Det er helt klart målet. Langsigtet kan det helt sikkert være udlandet, siger Filip Solongo til bold.dk. 

Vil en Brøndby-retur være en drøm, hvis muligheden opstår?

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Ung stopper drømmer om BIF-retur: Vil ikke sige nej
Foto: Brøndby IF

- Hvis muligheden opstår, så vil jeg ikke sige nej. Det er min barndomsklub og min klub, når jeg har været derude så lang tid, og jeg kender næsten alle omkring klubben også dem omkring førsteholdet lige nu. 

Godt træningsmiljø

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye FC Roskilde-spiller fik meget ud af tiden i Brøndby, hvor han fik meget spilletid på klubbens ungdomshold, men det blev aldrig til førsteholdsdebut for forsvarsspilleren. 

- Det har været en rigtig, rigtig god tid. Der var masser af spilletid. Fra da jeg startede på holdet til slutningen af U19, var der kun en tilbage på det hold, som jeg startede på, så der har også været mange igennem hele systemet, og jeg har lært mange mennesker at kende. 

- Det har været virkelig godt, men det har også været et konkurrencemiljø. I de fleste af årene har jeg haft fast spilletid og trænet med årgangen over, når det har været muligt. Det har været en god tid, og jeg har udviklet mig meget som spiller. 

Hvad har det givet dig?

- Der er et virkelig godt træningsmiljø, så det er klart, at det har hjulpet mig meget på vej. Jeg har lært rigtig meget af at træne med årgangen ældre. Man skulle være mere klar fysisk og mere parat, siger Filip Solongo til bold.dk, der tilføjer, at han er en spiller med en god ro, hurtighed og et rigtig godt venstreben. 

Solongo spillede primært i midterforsvaret i Brøndby, men i FC Roskilde er han tiltænkt en plads på venstre back.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 9. runde

FT

FCR

0 - 1

EFB

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0