2023-01-11 22:16:01

Gigovic: Ved hvor jeg spiller med 80-90 procents sikkerhed

Armin Gigovic er på kontrakt i russiske Rostov, som han ikke regner med at vende tilbage til, men til gengæld ved han næsten med sikkerhed, hvor han fortsætter. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

ROS

4 - 0

QUT

Armin Gigovic har kontrakt med russiske Rostov frem til sommeren 2025, men der er umiddelbart ikke udsigt til, at han vil vende tilbage. 

Derfor skal en anden adresse afklares for den svenske midtbanemand, som siden sommer var udlejet til OB, hvor han fik vist sig fint frem, og som der skulle være interesse fra. 

Ingenting er dog på plads endnu for den 20-årige, men det lader der til snart at være, hvis man skal følge ham selv. Han ved det således med 80-90 procents sikkerhed, hvor han fortsætter karrieren efter januar. 

Ja, med 80-90 procent. Men jeg vil ikke sige hvor, hvis det nu ikke bliver alligevel, siger han til Fotbollskanalen og fortsætter om sine tanker om aftalen i Rusland. 

- Det er ikke noget specielt. Jeg prøver bare at håndtere det, som jeg kan håndtere, hvilket vil sige, at jeg tager det dag for dag og ikke tænker for meget frem. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Gigovic: Ved hvor jeg spiller med 80-90 procents sikkerhed
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Jeg håndterer det godt. Det påvirker mig ikke. 

Om han kan se for sig, at han returnerer til den russiske liga, svarer Gigovic afvisende. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det tror jeg ikke nu i hvert fald. Nej, det bliver det ikke. Vi får at se, hvordan det kommer til at blive nu. jeg kommer til at give besked efter den her landsholdssamling. 

- Der får I at vide, hvad der kommer til at ske. 

Gigovic nåede at tørne ud for OB i ni kampe med en kasse undervejs i efterårssæsonen og en enkelt gang i Sydbank Pokalen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

ROS

4 - 0

QUT

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0