2022-09-24 06:30:01

Gravgaard hjælper serieklub: Slut med fodboldjobs

Michael Gravgaard siger til bold.dk, at han er en del af FC Rudersdal. Samtidig er et job i den professionelle fodboldbranche et overstået kapitel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Michael Gravgaard forlod jobbet som Randers-sportschef i 2018, og efterfølgende har han været ude af den professionelle fodboldbranche.

Den tidligere landsholdsspiller har dog ikke lagt fodbolden helt på hylden. Gravgaard siger nemlig til bold.dk, at han hjælper Sjællandsserie-klubben FC Rudersdal, hvor han agerer ungdomstræner. 

Samtidig fortæller den tidligere Randers-sportschef, at den professionelle fodboldbranche er et overstået kapitel for ham. 

- Jeg bruger faktisk rigtig meget tid på fodbold. Det er bare i nogle lidt andre rammer. Jeg træner et U9-hold og er meget involveret i en lille klub nordpå, der hedder FC Rudersdal. Det er en overbygningsklub på lidt omtumlet tilværelse i Rudersdal Kommune. Vi har fået en forening i rigtig god form, men der er stadig plads til forbedringer, men det går fremad, siger Michael Gravgaard til bold.dk. 

Betyder det, at det er slut med den professionelle fodboldbranche for dit vedkommende?

- Ja, det tror jeg faktisk, at det er. Jeg er sindssygt glad for at se Randers i den ende af tabellen. Da jeg tog derfra, lå man jo i den stikmodsatte ende. Det var en kort tid, og på nogle måder var det en god tid, men jeg tror også, at jeg inviterede til nogle af de øretæver, som jeg fik. Det kapitel er lukket for mit vedkommende. Jeg nyder, hvor jeg er. 

Artiklen fortsætter efter billedet

FC Rudersdal -Gravgaard hjælper serieklub: Slut med fodboldjobs
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Randers gør det fantastisk

Selvom 44-årige Gravgaard ikke længere er en del af det professionelle fodboldmiljø, følger han stadig med i 3F Superligaen. Her har han et specielt bånd til Randers FC, der lige nu topper rækken, og Gravgaard mener, at klubben gør det fantastisk, men ikke får den fortjente kredit. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Randers er stadig min hjerteklub. Selvom omstændighederne ikke var så gode, da jeg tog derfra, så har jeg været tilbage i klubben flere gange siden. Jeg synes, at Randers får alt for lidt kredit, også i forhold til den klub, som jeg kom til, der havde lavet rigtig gode, sportslige resultater. Nu er de ved at gøre det igen. 

- Jeg ved ikke, hvilken avis der havde skrevet, at Randers lå nummer ét, og den er også billig til salg førstepladsen. Det blev jeg lidt provokeret over. FC Nordsjælland lå jo også derop i mange runder, og som tilskuer og fan er det bare fedt at se, at der er blevet blandet lidt rundt i forhold til, hvad, man forventede, ville være topholdene. 

- Hvis man tager top seks i forhold til bund seks, så tror jeg, at mange ville have sagt, at det ville blive omvendt. En klub som Randers kunne godt få lidt mere ros og applaus for det fantastiske arbejde, som de gør, og de har en vanvittig dygtig træner i Thomas Thomasberg og Søren Pedersen, der er sportschef, som har fået sammensat en sindssygt spændende trup. 

- Det er ikke tilfældigt, at de ligger, hvor de gør. Jeg synes også, at deres europæiske eventyr i den seneste sæson gik lidt halvubemærket hen, som jeg godt synes, at de kunne have fået. De har jo fået nogle koefficientpoint på kontoen, siger Michael Gravgaard til bold.dk. 

Gravgaard fortæller ligeledes, at han stadig spiller en smule fodbold på oldboysniveau i København for det sociale. 

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0