3F Superliga -FCV-back ikke helt tilfreds med debut
2013-07-22 17:54:18
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

FCV-back ikke helt tilfreds med debut

Oliver Lund leverede en smuk assist i sin Superliga-debut for FC Vestsjælland, 1-1’eren i Brøndby. Men forsvarsspilleren var alligevel ikke 100 procent tilfreds med sin indsats.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Vestsjælland er rykket op i Superligaen, og i sommerpausen forstærkede de sig med blandt andre Oliver Lund, der blev fisket i AB. Lund startede inde, da FCV i søndags besøgte Brøndby og fik en 1-1’er med hjem.

Oliver Lund startede som central forsvarer i en trebackkæde men blev i anden halvleg rykket over på højreback i en firebackkæde. Her skød han midt i halvlegen med frem, tørrede Patrick Da Silva og sparkede bolden ind i knolden på Dennis Sørensen, der udlignede til 1-1.

Trods den fine aktion er den 23-årige forsvarsspiller ikke helt tilfreds med debuten i landets bedste række.

- Det er klart, at jeg er skuffet over, at vi ikke fik alle tre point med hjem. Det mener jeg godt, vi kunne have fået. Samtidig skal man også være tilfreds, når man som oprykker har fået et point på Brøndby Stadion, siger Oliver Lund til bold.dk og fortsætter:

- Jeg havde nogle fejl i starten og havde måske brug for at spille mig varm og vænne mig til kulissen. Men derefter synes jeg, at jeg fik spillet mig op og også sat mit præg på kampen med en assist. Så det var jeg tilfreds med. Men der skal bygges på, de små fejl skal barberes væk, og jeg skal være klar fra starten.

Uanset, at resultatet ikke var helt i toppen, var kulissen det med knap 19.000 tilskuere på Brøndby Stadion.

- Det var fantastisk og nok den største fodboldoplevelse for mig hidtil, siger Oliver Lund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I FC Vestsjælland er Lund gået fra at være deltids- til fuldstidsprof. Det passer ham glimrende.

- Det har været en omvæltning, men det har været rigtig godt. Jeg er flyttet til Slagelse, og alle har taget godt imod mig. Og så træner jeg noget mere og kommer i bedre form, og det gør jo bare, at man har mere overskud i kampene.

Oliver Lund nåede inden skiftet til FC Vestsjælland at spille 87 kampe og score 14 mål for AB.

kristian@bold.dk


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0