2022-08-02 23:00:02

Ny Feyenoord-spids afslørede Jacob R-skifte ved en fejl

Danske Jacob Rasmussens skifte til Feyenoord blev afsløret af hans nye holdkammerat Santiago Jimenez, da han ved en fejl lagde et billede af danskeren på sine sociale medier før storklubben selv annoncerede skiftet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 1. runde

FT

VIT

2 - 5

FEY

Jacob Rasmussen er ny mand i Feyenoord, hvor han kommer til på en lejeaftale fra Fiorentina, men faktisk var det ad omveje, at danskerens skifte til Rotterdam-klubben blev afsløret.

Ved en fejl kom Feyenoords nye angriber Santiago Jimenez til at præsentere Jacob Rasmussens transfer til klubben på sine sociale medier, men den 21-årige mexicaner tog hele episoden med et smil.

På et spørgsmål om hvorvidt præsentation af spillere ville være en ny rolle for den mexicanske angriber, svarede han grinende.

Artiklen fortsætter efter billedet

Feyenoord -Ny Feyenoord-spids afslørede Jacob R-skifte ved en fejl
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

- Ja, det stemmer. Det er min nye rolle i klubben. Det er grunden til, at jeg blev udpeget: Jeg skal annoncere alle nye spillere.

Jacob Rasmussen kan få debut mod Vitesse i den kommende weekend, mens Santiago Gimenez fortsat skal have sin arbejdstilladelse på plads for at komme i betragtning.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 1. runde

FT

VIT

2 - 5

FEY

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0