2022-11-26 10:00:01

Fransk profil hylder Rabiot: Han er steppet op

Ifølge Frankrigs landsholdsmålmand Hugo Lloris er midtbanespilleren Adrien Rabiot trådt i karakter på det franske landshold under VM-slutrunden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

Paul Pogba og N'Golo Kante.

Som regel styrer de to spillere det franske landsholds midtbane med hård hånd, men grundet skader er de begge fraværende ved VM-slutrunden i Qatar.

Didier Deschamps har således været tvunget til at finde alternativer, og her er Juventus-spilleren Adrien Rabiot en af dem, der har fået chancen. 

I Frankrigs første gruppekamp mod Australien så det ud til at være en god idé, da Rabiot bidrog med et mål og en assist i 4-1-sejren.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Fransk profil hylder Rabiot: Han er steppet op
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Forud for lørdagens kamp mod Danmark modtog 27-årige Rabiot ros fra sin landsholdskammerat Hugo Lloris, der mener, at midtbanespilleren er trådt i karakter.

- Der har været sagt og skrevet meget om Pogba og Kantes fravær. Men vi glemmer helt, at der er andre her, som kan tage ansvar. Adrien er én af dem, der har profilen til at gøre det. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kender hans kvaliteter, og han er klar til opgaven. Vi så det også imod Australien, hvor han steppede op, da vi havde allermest brug for det. Det viser bare, at han har en stor indflydelse på vores hold, siger Lloris.

Lørdagens VM-kamp mellem Danmark og Frankrig fløjtes i gang klokken 17:00.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0