2022-11-28 23:36:16

Medie: Benzema kan teknisk set spille for Frankrig

Ifølge franske RMC Sport er det muligt for Karim Benzema at tilslutte sig Frankrigs VM-trup, såfremt han skulle blive sin skade kvit, hvilket noget tyder på, han gør.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

TUN

1 - 0

FRA

Det var et stort nederlag for Karim Benzema, da det for et par uger siden stod klart, at han ikke ville blive klar til VM.

Ballon d'Or-vinderen skulle efter alt og dømme have haft en sidste tur på den store verdensscene, men en lårskade fik i 11. time Real Madrid-stjernen til at melde afbud.

Nu erfarer franske RMC Sport til gengæld, at der kan være en åbning for Benzema, hvis genoptræning går noget hurtigere end først antaget ifølge flere spanske medier.

I og med den 34-årige angriber var registreret i Didier Deschamps 26-mand store bruttotrup, og der ikke blev udtaget en afløser for franskmanden, kan han ifølge FIFA-reglerne godt spille ved slutrunden.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Medie: Benzema kan teknisk set spille for Frankrig
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Karim Benzema var ikke med til at vinde VM-guld i 2018 med det franske landshold, da han var fravalgt for landsholdet grundet sexvideo-sagen med holdkammeraten Mathieu Valbuena.

Til VM i 2010 var Karim Benzema end ikke udtaget for landsholdet, da han blev set som en disharmonisk spiller af daværende landstræner Raymond Domenech.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor vil VM 2022 blive det blot andet VM, som Karim Benzema spiller i, hvis han skulle blive klar.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

TUN

1 - 0

FRA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0