2022-10-05 14:43:09

Paris vil ikke vise VM i Qatar: Vi ønsker ikke at fremme det

I Paris er det nu blevet besluttet, at der ikke vil være mulighed for at se VM-slutrunden på storskærm, da de i byen ikke vil fremme turneringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når VM ruller over skærmen i november måned, er der flere steder i Frankrig, hvor det ikke vil blive vist på storskærme.

Lille har blandt andet vedtaget, at det ikke bliver muligt at se kampene i fan-zoner under VM, og nu har hovedstaden Paris også meldt sig på banen med deres beslutning.

I Paris bliver det nemlig heller ikke muligt at se VM-slutrunden på storskærme rundt i storbyen, og det er der en helt særlig grund til.

- Vores grunde er for det første på grund af de miljømæssige og sociale forhold i forbindelse med begivenheden, og det er ikke den model, som vi ønsker at fremme for store begivenheder i Paris.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Paris vil ikke vise VM i Qatar: Vi ønsker ikke at fremme det
Foto: Philippe Wojazer/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det betyder ikke, at vi opfordrer til boykot af begivenheden, udtaler viceborgmester i Paris Pierre Rabadan ifølge CNN

Han slår dermed fast, at det ikke er et boykot af VM som begivenhed eller det qatarske styre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg gentager, at dette ikke er en retssag mod Qatar, vi sætter spørgsmålstegn ved modellen for denne begivenhed.

Ifølge CNN har Strasbourg, Rodez, Bordeaux, Nancy og Reims også meldt ud, at de heller ikke vil invitere til fan-zoner rundt i byerne, da de vil tage afstand fra VM-slutrunden.

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0