2023-03-31 08:45:42

Renard er ny fransk kvindelandstræner efter afsked med Saudi-Arabien

Herve Renard sagde tidligere på ugen op som landstræner for Saudi-Arabien, og nu har han fået fremtiden på plads, da han i stedet skal være landstræner for det franske kvindelandshold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra Saudi-Arabien til det franske kvindelandshold.

54-årige Herve Renard fik hurtigt sin fremtid på plads, efter han tidligere på ugen valgte at sige op som landstræner for Saudi-Arabien.

Han er nemlig blevet præsenteret som landstræner for det franske kvindelandshold, hvor han overtager rollen fra en fyret Corinne Diacre.

Renard overtager et hold, hvor der i de seneste måneder har været uro, efter at flere profiler ikke gad at repræsentere landsholdet, så længe Diacre sad med ansvaret.

Det fik blandt andet anfører Wendie Renard til at sige stop, men fyringen af Diacre kan få flere af spillerne tilbage i landsholdstrøjen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Frankrig -Renard er ny fransk kvindelandstræner efter afsked med Saudi-Arabien
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Dermed skal Herve Renard forsøge at få styr på holdet, inden de til sommer skal til VM i Australien og New Zealand, hvor Danmark også er kvalificeret til.

Det er Renards første job inden for kvindefodbold, efter han tidligere har været landstræner for lande som Marokko, Elfenbenskysten og Zambia, mens han også har haft ansvaret for FC Sochaux og Lille.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved VM 2022 var han med til at skabe et sensationelt resultat, da han førte Saudi-Arabien frem til en sejr over de senere verdensmestre fra Argentina.

Herve Renard har fået en kontrakt frem til august 2024.

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce