2022-10-05 09:22:01

Michael Hansen efter sejr over Agger og co: Utroligt

FC Fredericia-cheftræner Michael Hansen siger, at det var utroligt, at der kun blev scoret et mål i sejren over HB Køge. Han mener, at FC Fredericia spillede en god første halvleg. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Fredericia var i duel mod HB Køge i søndags i NordicBet Ligaen, og her hev Michael Hansens tropper en 1-0-sejr i hus i Køge. 

Michael Hansen glæder sig over sejren over Daniel Agger og co., men han siger til FC Fredericias hjemmeside, at han undrer sig over, at der blev scoret så få mål.

- Det er utroligt, at der kun blev scoret et mål i den. Begge hold forsøgte at kontrollere deres defensiv, og i forhold til den største attitude i det fremadrettet spil synes jeg, at vi havde et lille overtag i første halvleg, hvor jeg synes, at HB Køge havde det i anden halvleg. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Michael Hansen efter sejr over Agger og co: Utroligt
Foto: fredericia

- Hvis jeg starter på vores eget hold, så synes jeg, at vi startede godt og fik en god halvleg ind. Der var måske lidt mindre chancer i anden halvleg, da kampen åbnede sig op i begge ender, men måske mest i vores ende, siger Michael Hansen til klubbens hjemmeside. 

Hansen mener, at HB Køge var farlig på omstillinger, men Fredericia blev ved med at kæmpe og opsøgte heldet. Derudover mener cheftræneren, at det var en stærk mental kamp for mandskabet.

FC Fredericia er nummer otte i NordicBet Ligaen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0