2023-02-03 09:45:01

Nicolai Brock-Madsen vil vise sig frem: Fredericia er en god mulighed

Nicolai Brock-Madsen er blevet lejet ud fra Randers til FC Fredericia for resten af sæsonen, og offensivspilleren håber, at han kan bidrage til holdet i foråret. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 18. runde

FT

FCF

0 - 2

HIL

30-årige Nicolai Brock-Madsen har prøvet lidt af hvert i løbet af karrieren, da han kan skrive hollandsk, polsk, engelsk og skotsk fodbold på CV'et samt 151 Superliga-kampe. 

I foråret skal offensivspilleren dog tørne ud for NordicBet Liga-klubben FC Fredericia, da han er blevet lejet ud fra Randers FC. 

Nicolai Brock-Madsen siger til FC Fredericias YouTube-kanal, at tingene blev hektiske til sidst, men han glæder sig til at komme i gang med forårets kampe.

- Det gik lidt hurtigt, da det kom i orden på sidstedagen. Det er ikke fordi, jeg har vist det mange dage før. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Nicolai Brock-Madsen vil vise sig frem: Fredericia er en god mulighed
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Det var på sidstedagen, at jeg fandt ud af, at Randers og Fredericia var i dialog, og de ville gerne lave en aftale. I forhold til den situation, som jeg havde i Randers, synes jeg, at det var en god mulighed. 

- Jeg kan forhåbentlig hjælpe og bidrage med tingene her. Jeg har brug for at spille og vise mig frem igen. Det allervigtigste er holdet, men kan jeg samtidig det, og holdet gør det godt, så vil det være fantastisk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Fredericia indtager lige nu en tiendeplads i NordicBet Ligaen med 15 point efter 17 kampe. I denne sæson har Brock-Madsen blot fået fem førsteholdskampe for Randers FC.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 18. runde

FT

FCF

0 - 2

HIL

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0