1. Division -Abdalas stopper karrieren og bliver træner
2018-06-29 13:22:01
Foto: Rasmus Lykke, Thisted FC

Abdalas stopper karrieren og bliver træner

Fremad Amager-legenden Mohammed Abdalas stopper sin aktive karriere og bliver i stedet cheftræner for Amager Elite U19-hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mohammed Abdalas fik ikke forlænget kontrakten med Fremad Amager denne sommer, og siden har den 31-årige midtbanespiller overvejet fremtiden.

Abdalas har valgt at lægge støvlerne på hylden til fordel for et job som cheftræner for Amager Elites U19-hold.

- Amager Elite er et samarbejde mellem Fremad Amager, B1908 og Sundby Boldklub. De stod og manglede en U19-træner, og der kom jeg i spil. Efter nogle samtaler kunne jeg godt mærke, at dét ville jeg gerne prøve, siger Abdalas til bold.dk og uddyber om klubben:

- Der har været 33-35 spillere til de seneste to træningspas, og så skal de bedste 22 udvælges til truppen. Tanken er at skabe et rigtig stærkt ungdomshold på Amager, og det vil jeg rigtig gerne være en del af.

Abdalas fik sin debut for Fremad Amagers førstehold tilbage i 2006, og selvom det er et vemodigt farvel til den aktive fodboldkarriere, ser han frem til at prøve sig af uden for kridtstregerne.

- Da jeg stoppede i Fremad Amager, ville jeg gerne have fortsat med at spille fodbold, og der var også nogle henvendelser, men ikke noget der fangede min interesse, siger Abdalas.

- Jeg føler mig klar til den her udfordring, og jeg vil gerne prøve mig af som træner. Så må vi se, om det er noget for mig, når nu jeg bliver kastet ud i det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er klar til at hjælpe de unge drenge og dele ud af min erfaring, for jeg ved jo, hvad der skal til at blive divisionsspiller. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle de unge spillere og give dem et godt træningsmiljø.

Mohammed Abdalas nåede i alt 268 kampe over to perioder for Fremad Amager. Han startede i klubben som 10-årig og har udover et par afstikkere spillet hele sin karriere i klubben.


Foto: Rasmus Lykke, Thisted FC

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0