1. Division -Fremad Amager får lys, varme og kunstgræs
2017-09-08 14:18:01
Foto: Flemming Slabiak

Fremad Amager får lys, varme og kunstgræs

Københavns kommune har bevilliget penge til en renovering af Sundby Idrætspark, så der kommer både lys, varme og kunstgræs. Fremad Amager er meget tilfredse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremad Amager får opgraderet og forbedret sin hjemmebane i Sundby Idrætspark efter Københavns kommune med overborgmester Frank Jensen og den socialdemokratiske gruppeformand Lars Weiss i spidsen har bevilliget midler til en renovering af stadion.

Der kommer således lysmaster og varme i banen samt kunstgræs som nyt underlag, og beslutningen vækker stor glæde hos Fremad Amagers direktør Flemming Rosenkrantz, der har haft den løbende dialog med kommune.

Sundby Idrætspark kommer med renoveringen således til at leve op til DBU's krav til 1. divisionsklubben, og Fremad behøver dermed ikke søge væk fra Amager, som ellers kunne være alternativet.

Rosenkrantz fokuserer på de positive sider af kunstgræs.

- Vi har ikke været i en position, hvor vi kunne sige nej, for det er et kommunalt anlæg, som vi ikke har midler til at udbedre i forhold til at leve op til kravene i 1. division. Derfor har vi bukket og sagt ok, da kommunen fremlagde kunstgræs som en god idé. 

- Og ifølge bulletinerne går kommunen efter den samme nye slags kunstgræs, som de har i Farum og Silkeborg, og som er på vej flere andre steder, siger Fremad-direktøren til bold.dk og tilføjer: 

- Som udgangspunkt forstår jeg godt kommunens bevæggrunde for at vælge kunstgræs. Når man skal bruge penge på at renovere ældre anlæg, er det jo en stor fordel, at udnyttelsesgraden stiger markant.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der handler om at se upsidesene, og det kan vi godt i Fremad Amager, siger Rosenkrantz, der har besøgt FC Nordsjælland og haft en dialog om deres brug af kunstgræsbanen i Farum.

- Det kom der en række spændende ting ud af, og vi agter at indføre nogle af de samme tiltag hos os. Blandt andet at andre elitehold end lige 1. senior kan bruge banen. Vi har på øen et samarbejde fra U15-19, og det kunne være oplagt for de hold at spille på stadion også.

Forbedringerne af Sundby Idrætspark forventes at være færdiggjort til 2018/19-sæsonen.

mikael@bold.dk


Foto: Flemming Slabiak

33 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce