2022-11-17 16:00:01

Hemmingsen råbte og skreg i pausen: Fik ændret tingene

Fremad Amager-cheftræner Michael Hemmingsen måtte hæve stemmen i pausen, da klubben mødte Vendsyssel. Amager-klubben fik dog lavet nogle ændringer, der gjorde anden halvleg bedre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremad Amager havde bestemt ikke en mindeværdig første halvleg mod Vendsyssel i NordicBet Ligaen. 

Amager-klubben gik til pause nede med 1-2 i Sundby Idrætspark, og det fik Michael Hemmingsen til at råbe og skrige i pausen. 

Han siger dog til klubbens Facebook-side, at man ikke skal lægge for meget i det. Pausesnakken fik dog ændret på tingene blandt andet ved et formationsskifte.

Kampen endte med en 3-2-sejr til Vendsyssel. 

- Nu skal man ikke tage for meget, at man råber og skriger i et omklædningsrum. I forhold til spørgsmålet om at finde fejl, så handler det om, at man har 15 minutter til at finde noget andet end i første halvleg. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Hemmingsen råbte og skreg i pausen: Fik ændret tingene
Foto: fremadamagerelite.dk

- Det handler om at være meget specifik og konkret i forhold til at ændre, hvad vi havde gået ind til kampen med, siger Michael Hemmingsen og tilføjer.

- Det virkede, og vi havde et overtag, og vi fik scoret, og så ved man aldrig. De fik desværre scoret til 3-1, og det gjorde ondt. Vi formåede at have ti minutter, hvor vi fik sat pres på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I første halvleg blev der taget for mange dumme beslutninger, mener Hemmingsen. 

- Vi fik ikke sat vores præg i første halvleg, og der var for mange fejl individuelt, og vi hang ikke sammen. Det var svært for os at få overhånden i første halvleg. 

- Vi fightede til at komme til pausen med en mindre føring til dem end det kunne have været. Heldigvis var spillerne klar efter pausen på at vise det. 

Fremad Amager kan nu se frem til en vinterpause, hvor mandskabet har to point til Hobro under nedrykningsstregen. 

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0