2022-11-27 07:00:01

Løvenkrands om Fremad A-kaos: Har givet mig ti års erfaring

Peter Løvenkrands siger til bold.dk, at trænergerningen i Fremad Amager har givet ham ti års erfaring i forhold til oplevelserne med skiftende ejere og en truende konkurs. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere landsholdsspiller Peter Løvenkrands blev ansat som Fremad Amager-cheftræner i sommeren 2021, men danskeren endte kun med at være i jobbet i et år. 

Opholdet i Fremad Amager var i høj grad præget af kaos med ejerskifter samt en truende konkurs. 

Peter Løvenkrands siger til bold.dk, at opholdet i Fremad Amager har givet ham en stor ballast, selvom det var hårdt at være en del af. 

- Det har nok givet mig i hvert fald ti års erfaring på et år med alt det, som jeg har været igennem og har skullet takle på daglig basis. Det var ret voldsomt til tider. Den erfaring har gavnet mig utrolig meget og er noget, som jeg tager med mig, siger Peter Løvenkrands til bold.dk og tilføjer, at den kaotiske situation påvirkede ham.

- Det var utrolig svært at holde sig positiv hele tiden, men det skulle man jo gøre. Det var svært at forklare den manglende udbetaling af løn i forhold til, at det nok skulle gå, og de skulle få betalingerne. Jeg skulle prøve at være positiv.

Ville have noget bedre og større
Løvenkrands siger, at han til sidst ikke kunne være i det mere i Amager-klubben.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Løvenkrands om Fremad A-kaos: Har givet mig ti års erfaring
Foto: Fremad Amager

- Det var mit valg at gå, fordi jeg følte, det, som jeg havde været igennem, var ret voldsomt med blandt andet tre ejere. Alle ved godt, hvad der foregik i klubben. 

- Jeg gjorde et arbejde i den første halvsæson, hvor vi faktisk skulle være rykket ned med det, som vi havde været igennem. I forhold til ændringer fra jul af kunne jeg få lov til at gøre det på den måde, som jeg gerne ville spille på. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi fik et bedre hold, og vi fik de spillere, som vi gerne ville have ind. Det viste også, hvad jeg kunne, og med to kampe igen var vi ni point væk fra nedrykningsstregen, hvor vi lå i bunden, da vi startede nedrykningsspillet, siger Peter Løvenkrands til bold.dk og tilføjer.

- Det var en fantastisk halvsæson fra jul af for mig og spillerne. Jeg kunne bevise, hvad jeg kunne som træner, efter alt hvad vi havde været igennem som hold. 

- Jeg følte, at jeg gik fra klubben og havde bevist, hvad jeg kunne. Jeg følte, at jeg havde brug for noget lidt bedre og større, end hvad Fremad Amager kunne tilbyde. 

42-årige Løvenkrands er lige nu uden job efter exittet fra Fremad Amager. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0