2022-12-05 13:50:59

Ross-lejren efter blot to Galatasaray-kampe: Det rigtige skifte

Selvom den tidligere AaB-anfører Mathias Ross kun har spillet to kampe for Galatasaray i efteråret, fortryder han på ingen måde sit skifte, fortæller hans agent til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

GAL

3 - 4

VIL

Hvis man tror, at den tidligere AaB-spiller Mathias Ross ligger i fosterstilling i Tyrkiet og har ondt af sig selv, fordi han blot har fået to optrædener for Galatasaray og oven i købet raget en knæskade til sig, kan man godt tro om igen.

I hvert fald hvis man spørger stopperens agent, Mads Bach Lund.

- En skade kan vel aldrig komme på et godt tidspunkt, men skal man se det fra en positiv side, så er timingen heller ikke den værste. Han nåede at få en god start og samtidig kom der en lang pause pga. VM, så selvom det selvfølgelig er malurt i bægeret, er han fuldt fokuseret og motiveret til at komme endnu stærkere tilbage, siger agenten til bold.dk.

- Det blev jo blot til to pokalkampe inden skaden. Fortryder I, at han skiftede fra fast spilletid i AaB til perifær rolle i Galatasaray?

- Jamen, havde du regnet med at han ville skifte fra AaB til Galatasaray og gå direkte i startopstillingen? Uden at forklejne nogen så er det skridt, han har taget, ikke bare et enkelt skridt op af karrierestigen, det er langt større. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Super Lig -Ross-lejren efter blot to Galatasaray-kampe: Det rigtige skifte
Foto: Galatasaray

- For os har det hele tiden handlet om at komme godt ind i gruppen, vænne sig til omgivelserne og omstændighederne og så naturligvis gribe chancen når den bød sig, siger Mads Bach Lund.

- Men hvorfor valgte I ikke et mellemstep i en mindre liga eller klub end en tyrkisk topklub?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der var muligheder fra andre lande, blandt andre Holland og Belgien. Det viste sig så at være det rigtige at have is i maven og vente. Når vi evaluerer og gør status, så er der ingen af os, der er i tvivl om det her var det helt rigtige at gøre.

- Det han lærer på og uden for banen er noget, han aldrig ville have gjort ved at tage et mindre skridt. Presset og det niveau han skal matche hver dag til træning, kommer til at være værdifuld læring som kommer til at definere og forme ham, siger agenten.

På trods af den uheldige skade er agenten faktisk så tilfreds og optimistisk på sin klients vegne, at han mere end godkender starten:

- At vi kan stå her under fire måneder efter skiftet og se, hvor godt han er faldet til, at han har fået sin debut og tilmed scoret et mål, det får du mig ikke til at kalde en skuffelse - tværtimod, siger Mads Bach Lund.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

GAL

3 - 4

VIL

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0