2021-06-19 19:35:02

Skuffet GVI-træner: Karlslunde var kyniske

GVI-cheftræner Søren Fjorting mener, at holdet havde mulighederne i første halvleg, men Karlslunde var kyniske, da det gjaldt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Karlslunde Stadion (LigaBold.dk): Lørdag middag tog Karlslunde IF og GVI mod hinanden på Karslunde Stadion. Her skulle GVI helst vinde for at holde liv i håbet om en plads i næste sæson af 3. division.

Den mission lykkedes ikke for Gentofte-klubben, da GVI tabte opgøret med 0-3 til Karlslunde IF. Senere på dagen snuppede Herlev den anden oprykningsplads i Danmarksserien Oprykningsspil Pulje 1, da holdet besejrede Ishøj IF med 2-0.

Det betyder, at GVI ikke har mere at spille for i denne sæson.

GVI-cheftræner Søren Fjorting siger til LigaBold.dk, at Karlslunde IF var skarpest i opgøret, og GVI skulle have forvaltet deres chancer bedre i første halvleg.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Skuffet GVI-træner: Karlslunde var kyniske
Foto: Anders Jensen

- Vi er sådan rimelig afklarede med det, men vi vidste godt, at det ville blive en svær opgave. Jeg synes, at vi var klart det bedste hold i første halvleg, men de var bare kyniske. Jeg synes, at vi havde optræk til en del muligheder i første halvleg, men vi var rigtig gode på bolden og havde egentlig styr på det. Så fik de en enkelt gennembrudsbold op igennem midten, som de så lavede mål på.

- Det slukkede det en lille smule, selvom vi godt kunne have brugt et point til noget. Jeg synes, at vi forholdsvist tidligt i anden halvleg begyndte at kaste anker og gav dem nogle store chancer, da vi satsede med tre mand i bagkæden. Sådan er det bare, siger Søren Fjorting til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Var det meningen, at holdet skulle presse Karlslunde ekstra fra start af?

- Nej, vi håndterer kampene ens, siger cheftræneren og fortsætter:

- De havde respekt for den måde, som vi spiller på, så de kom heller ikke op i noget højt pres, fordi så spillede vi forbi dem. Så det blev lidt afventende, og de første 20-25 minutter lignede jo en 'sommerferiekamp'.

- Det er jo fortjent nok, at de vandt, fordi de straffede os de gange, fordi vi åbnede os, og det er de bare gode til. De har noget kvalitet. Så vi står med den fornemmelse, at hvis vi lige havde et gram på nogle af vores spillere i de afgørende faser, så lavede vi også nogle mål i kampen.

På trods af, at GVI nu kun har æren at spille for i de resterende to kampe, så kan Søren Fjorting se gode takter frem mod den nye sæson.

- Når vi får slugt det her og får samlet trådene, så tænker jeg, at vi finder ud af, at vi har spillet rigtig fint. Det er dog klart, at når man er med i den allersidste del af oprykningsspillet, så er det skuffende, når det er slut. Det er den fornemmelse, som jeg sidder med, siger Søren Fjorting til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

GVI møder i de to sidste kampe af denne sæson Køge Nord FC på onsdag 23. juni og slutter af mod Ishøj IF lørdag 26. juni.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0