2023-06-03 08:46:14

Amerikanske ejere skiftede kurs: Agger-afsked har været længe undervejs

HB Køge-direktør Per Rud fortæller, at afskeden med Daniel Agger og Lars Jacobsen har været længe undervejs, da klubbens amerikanske ejere blandt andet valgte at ændre præmissen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En æra er forbi i HB Køge, som nu tager afsked med cheftræner Daniel Agger og assistenttræner Lars Jacobsen.

Trænerduoen meldte ud fredag, at de er færdige i klubben, da de ikke længere kunne se sig selv i projektet.

Der er da også sket en del, siden Agger og Jacobsen kom til, da man dengang havde et mål om oprykning til Superligaen.

Men klubbens amerikanske ejere, Capelli Sports, har siden da valgt at ændre på præmissen, siger direktør Per Rud til Viaplay.

- I dag er professionel fodbold jo noget med, at man er en del af en eller anden form for noget større. I vores tilfælde er vi jo ejet af amerikanere, og de har jo syntes, at der skulle skrues ned for tingene undervejs.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Amerikanske ejere skiftede kurs: Agger-afsked har været længe undervejs
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Det har vi jo måtte tage mange gange konsekvensen af, at vi har ladet flere spillere gå undervejs, og der var nogle spillere, der måske ikke skulle have været inde, hvis man havde vidst det.

- Så bliver det bare lidt ujævnt og meget lidt den måde, som jeg synes, man skal drive det. Så det har selvfølgelig været lidt anstrengt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men når man har været i klubben som jeg i over 20 år, så er fodbold sådan, at det går op og ned, og i mange steder er det meget værre.

Dermed kommer det da heller ikke som et chok, at Agger og Jacobsen nu smutter fra HB Køge.

- Det er jo noget, der har været undervejs i lang tid, da vi arbejder med en ny strategi. Daniel og Lars er jo venner af huset, så vi har jo haft dialogen igennem de sidste 6-8 måneder, siger Per Rud.

I kan se hele interviewet med HB Køge-direktør Per Rud i videoen øverst i artiklen, hvor han sætter ord på den nye strategi i klubben.

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce