2021-02-07 07:00:02

Mike J: Skal ikke spille fandango i 1. division

Mike Jensen er sikker på, at han kan omstille sig til at spille 1. division, efter han mandag rykkede til HB Køge på en fri transfer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Syv landskampe, 291 kampe for Rosenborg med fire norske mesterskaber til følge og 155 kampe for Brøndby.

Det er lidt af et CV, som HB Køges nye nummer 7, Mike Jensen, kan præsentere, men nu byder fremtiden altså på fodbold i 1. division, da Mike Jensen mandag skrev under på en aftale til sommeren 2024.

Og skal man tro hovedpersonen, der senest gjorde sig hos den cypriotiske storklub APOEL, så kommer han hurtigt til at vænne sig til sin nye tilværelse.

Det fortalte han, da han tirsdag blev præsenteret på et pressemøde.

- Det er svært at forberede sig på at skulle spille 1. division, men for at være helt ærlig, så har jeg ikke så store tanker om mig selv, at jeg tror, jeg skal ned at spille fandango og lave YouTube-finter. Det er ikke den type spiller, jeg er, fortalte Mike Jensen og fortsatte:

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Mike J: Skal ikke spille fandango i 1. division
Foto: HB Køge

- Jeg føler mig tryg, når jeg siger, at så snart jeg er over kridtstregen, så er der ild i maven, og det er det, der skal bære det frem. Hvis ilden ikke er der, så kan jeg lige så godt lade være.

Mike Jensen kan debutere for HB Køge, når holdet indleder 1. divisionsforåret mod Hobro den 13. februar. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har sat sig selv målet om at blive klar til den kamp, selv om han inden mandagens skifte ikke havde trænet siden sidste kamp i APOEL den 7. december.

Ambitioner på den lange bane: Ikke noget 'quick fix' i fodbold

Men hvad er det så, der trækker i Mike Jensen for at spille 1. division? 

Ifølge den 32-årige midt er det den langsigtede ambition om at komme op i Superligaen, fortalte han.

- Ambitionerne ligger selvfølgelig på den lange bane. Jeg har altid godt kunnet lide det med, at der ikke er noget 'quick fix' i fodbold. Vi har en mission, som er lidt mere langsigtet, og vi bygger op, men samtidig er der også realistiske mål på den korte bane, mens vi har noget at strække os efter, fortalte Mike Jensen og fortsatte:

- Det er det, der giver energi, når man vågner om morgenen. Der er noget, man skal lære og opnå, så det er ambitionen. Det ser svært ud med oprykningen i år, men en eller anden dag skal den da have et skud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På kort sigt er målet hele tiden at udvikle os og tage de rigtige skridt. Jeg tror ikke på, det er så smart at gøre det i den forkerte rækkefølge. Man skal bygge op fra bunden, og det har HB Køge været i gang med.

- Nu kommer jeg og prøver at hjælpe til med at skubbe i den rigtige retning, og så er det klart, at på et eller andet tidspunkt, så melder vi jo nok ud, at vi prøver at komme op at lege med de store.

Mike Jensen fortalte desuden, at han ville lade andre tale om, hvorfor det ikke blev til et skifte til Brøndby IF. Det kan du læse mere om her.

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0