2022-08-05 14:31:01

Profil hos Agger og co. har store SL-drømme

HB Køge-profilen Pierre Larsen siger til bold.dk, at han drømmer om at spille i Superligaen igen, og det kunne være fedt, hvis det skete med HB Køge. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pierre Larsen har været en markant profil for Daniel Aggers mandskab siden ankomsten fra Fremad Amager i maj 2021, og de gode præstationer har også fået HB Køge-offensivspilleren til at drømme stort. 

28-årige Larsen har tidligere spillet i 3F Superligaen for FC Helsingør, og det er en hylde, som profilen ser sig selv på, siger han til bold.dk.

- Jeg har da drømme som alle andre, og først og fremmest vil jeg gerne spille i Superligaen. Det har været drømmen, at det skulle være med HB Køge, så jeg kunne opleve oprykningen, som jeg havde med Helsingør. Jeg vil gerne spille noget Superliga-fodbold og vise mig frem, så jeg kan vise, at jeg også kan levere der. 

- Nu har jeg spillet mange år i 1. division, og i den seneste sæson blev det til 18 point (14 assists og fire mål) i 32 kampe, og jeg var også på årets NordicBet Liga-hold hos Viaplay. Jeg vil rigtig gerne prøve mig af i Superligaen, men der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed. 

- Måske ser klubberne mig som en 1. divisionsspiller, i og med at jeg kun har spillet en enkelt kamp i Superligaen. Jeg knokler bare på og fortsætter i samme dur og leverer varen for HB Køge, siger Pierre Larsen til bold.dk. 

Kunne det også være en mulighed med HB Køge i Superligaen?

- Det kunne være det fedeste at spille i Superligaen med Køge, da det var derfor, at jeg tog dertil. Det er ambitionerne på sigt. Det er en super dejlig klub med gode mennesker, og der er god opbakning fra ejerne, og det hele spiller bare. 

- Klubben skal vokse, og der skal være et større stadion, så der er nogle fede planer for fremtiden. Jeg har også lidt under halvandet år tilbage af min aftale, så det er lidt om at finde ud af, hvad fremtiden skal byde på. Det er noget, som man gerne vil have på plads, inden ens kontrakt udløber. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har markeret sig

Pierre Larsens kontrakt udløber 31. december 2023, men profilen siger, at han allerede tænker over fremtiden nu. Larsen slår fast, at han nyder at være i HB Køge.

- Jeg har det meget godt. Jeg har markeret mig, som jeg havde håbet, og som jeg tror, at de havde forventet. Jeg blev hentet til for at lave en masse assists og nogle mål, og det har jeg gjort. Jeg er glad for at være her. Nu vil jeg bare gerne have, at vi begynder at vinde lidt flere fodboldkampe og kommer op i tabellen og spiller med i den sjove ende. Jeg vil dog hellere bytte mine mål og assists ud med en masse sejre. Jeg håber, at det begge dele kommer i denne sæson.

Superliga-drømmene i HB Køge ser dog ikke så positive ud efter blot ét point i to kampe for Daniel Aggers tropper. Pierre Larsen tror dog, at mandskabet kan få vendt de mindre gode resultater til sejre. 

- I 1. division kan alle slå alle. Det handler om noget tro på tingene og at være på i 90 minutter. Hvis man har den rette attitude, så er det ikke altid, at det er det bedste fodboldhold, der vinder. Det er dem, der vil det mest ved at finde gejsten og intensiteten i holdet. 

- Det er afgørende i rækken, og så kommer det smukke spil efterfølgende. Er man ikke klar fra start, er det meget svært at vinde i den her række. Så det handler om at komme med den rette indstilling og noget sammenhold. Så kan man komme rigtig langt, siger Pierre Larsen til bold.dk. 

Pierre Larsen og resten af HB Køge-mandskabet skal forsøge at få den første sejr på kontoen i denne sæson af NordicBet Ligaen, når nedrykkeren SønderjyskE er modstanderen lørdag 6. august. 

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0