2023-03-22 14:38:44

20-årig dansker imponerer i Sverige: Tænker da over næste skridt

Kristoffer Lund er fast mand på det svenske mesterhold Häcken og har store ambitioner om at komme til en større liga, men samtidig har U21-landsholdsspilleren ikke travlt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

HÄC

0 - 0

VÅL

Da Kristoffer Lund i 2021 forlod Esbjerg for at tage til BK Häcken, havde han næppe regnet med at stå, hvor han gør i dag.

Den nu 20-årige venstreback spiller fast i Häcken, var i 2022 med til at vinde Allsvenskan og nu er han af sted med Danmarks U21-landshold.

- Det har hele tiden været målet, men at succesen i Häcken både individuelt og kollektivt skete så hurtigt, havde jeg nok ikke regnet med.

- Når man bliver udtaget til U21-landsholdet, er det et ekstra klap på skulderen, i forhold til at jeg har gjort det godt, men det er klart, at et mesterskab i sig selv, når man har været fast mand, er et kæmpe skulderklap, siger Kristoffer Lund til bold.dk.

Næste skridt handler om timing
Lund noterede sig i 2022 for seks assists i 25 ligakampe for Häcken, og de gode præstationer på backen har tiltrukket interesse fra større klubber.

Spørgsmålet er, om han allerede er klar til at tage næste skridt i karrieren?

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -20-årig dansker imponerer i Sverige: Tænker da over næste skridt
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT/Ritzau Scanpix

- Det er klart, at man kan ikke undgå at tænke over det, for man vil jo altid blive bedre og udfordres. Når man er i Skandinavien, er der et skridt højere ved at komme ud i Europa, og det er klart et af mine mål, men hvornår det skal være har også en masse at gøre med timingen.

- Jeg har det supergodt i Häcken og spiller fast. Vi har Europa at se frem til, men det er klart, at jeg vil da tage næste skridt på et tidspunkt, siger Lund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Andre klubber har allerede vist interesse.

- Der har været lidt snak rundt omkring, hvor folk har sagt, at det ser godt og spændende ud, men det meste overlader jeg til agenten, og så må han håndtere det.

- Jeg har det med at tænke for meget over sådan nogle ting, så jeg vil gerne have ro i hovedet. Med mindre det virkelig er tæt på, får jeg ikke så meget at vide, fortæller Kristoffer Lund til bold.dk.

Kontrakten i Häcken løber til udgangen af 2024.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

HÄC

0 - 0

VÅL

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce