2022-03-19 10:00:00

Alex Nørlund og co. gafler tidl. Horsens-talent

Erik Ingemann Andersen, der har en fortid i AC Horsens, skal fremover spille for Hedensted IF i Danmarksserien, siger han til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 15. runde

FT

HED

4 - 1

B13

Hedensted IF kæmper for at undgå nedrykning fra Danmarksserien, og i vinterpausen har mandskabet forstærket sig med flere spillere.

Nu har Hedensted IF, der har Alex Nørlund som sportschef, sikret sig endnu en forstærkning. 22-årige Erik Ingemann Andersen er vendt hjem fra et collegeophold i Texas. Som U14-spiller var han på FC Midtjyllands talenthold, mens han huserede i AC Horsens fra andetårs-U17 til andetårs-U19.

Nu skal han dog spille Danmarksserie-fodbold, og han siger til LigaBold.dk, at skiftet er kommet i stand via assistenttræneren.

- Jeg har haft assistenttræneren Johnny (Johnny Jungquist, red.), da jeg var i Skanderborg. Han spurgte mig bare, og så har det passet fint med mit arbejde, siger Erik Ingemann Andersen til LigaBold.dk.

Han glæder sig over niveauet over i Danmarksserie-klubben.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Alex Nørlund og co. gafler tidl. Horsens-talent
Foto: Privat

- Det er overraskende højt. Jeg har spillet Danmarksserie-fodbold i Herning Fremad, og bredden på det her hold, synes jeg, er megastor, og jeg synes, at det er nogle rigtig gode spillere, og man kan mærke, at det er nærmest over hele linjen på banen. Der er nogle rigtig gode spillere på alle pladser.

Den alsidige spiller siger, at han fik meget ud af opholdet i USA, hvor han både lærte noget som fodboldspiller og menneske. Nu skal han hjælpe Hedensted med at overleve i Danmarksserien. Andersen beskriver sig selv som en god allround-spiller, der har et godt blik for spillet og er stabil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han håber, at opholdet i Hedensted kan føre ham til noget større på sigt.

- Man vil gerne nå professionel fodbold, og det tror jeg, at alle stræber efter. Jeg var også i gang med at kigge efter 1. og 2. divisionsklubber, før jeg valgte Hedensted. Det er også svært. Det handler også om spilletid, og det er en stor faktor. At gøre det rigtig godt i Danmarksserien kan også føre til meget godt, tænker jeg, siger Erik Ingemann Andersen til LigaBold.dk.

Hedensted skal møde B1913 26. marts, og lige nu indtager Alex Nørlund og co. niendepladsen i Danmarksserien Pulje 3 med seks point op til Varde over stregen.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 15. runde

FT

HED

4 - 1

B13

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0