2022-12-09 11:10:01

Dansk kant rykker fra serieklub til Firenze: Vil udleve drøm

Daniel Kristoffersen har valgt at forlade Danmarksserie-klubben Hedensted, da han tager på et italiensk eventyr i Firenze, siger han til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

20-årige Daniel Kristoffersen har været en vigtig del af Hedensted IF’s Danmarksserie-mandskab i denne sæson, da han har leveret fire mål i 13 kampe. 

Tiden i den jyske Danmarksserie-klub, der har Alex Nørlund som sportschef, er dog forbi for nu, da kantspilleren har valgt at rejse til Firenze for at tage på eventyr, siger han til bold.dk. 

- Jeg har valgt at flytte til Italien med min kæreste, og vi har været på ferie i det område flere gange før. 

- Jeg er i gang med mit sabbatår, så jeg vil gerne spille i udlandet og prøve en anden kultur og leve og bo i et andet land. Så gør det heller ikke noget, at det er sydpå med god varme, siger Daniel Kristoffersen til bold.dk.

Sjovt at gå en anden vej
Kantspilleren har allerede kigget en smule på klubber i Firenze-området, og han tror, at det vil være realistisk at finde en klub i Serie D. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Dansk kant rykker fra serieklub til Firenze: Vil udleve drøm
Foto: Palle Herløv

Planen er, at han som udgangspunkt skal være i Italien i et halvt år, men han håber på et længere ophold.

- Hvis det hele spiller, og der kommer masser af succes, så kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skal være der længere end et halvt år. Jeg har ikke noget, som jeg skal hjem til, siger Kristoffersen og tilføjer om en mulig ny klub.

- Jeg har selv researchet med en anden, og jeg tænker, at Serie D passer mig godt. Jeg har researchet på klubber i og omkring Firenze. Processen er stadig meget ny, og det er ikke noget endeligt på plads endnu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kristoffersen, der tidligere har været en del af AC Horsens, er draget af at gå en utraditionel vej i jagten på succes.

- Jeg synes, at det er sjovt at gå en anden vej, end man normalt vil gøre i stedet for at kæmpe sig op igennem rækkerne i Danmark, siger Daniel Kristoffersen til bold.dk. 

Hedensted endte som nummer fem i Danmarksserien Pulje 3. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0