2022-12-20 14:10:01

Efter 13 sæsoner i serieklub: Tidligere Superliga-spiller får nyt job

Den tidligere Superliga-spiller Lasse Kronborg siger til bold.dk, at han forlader Hover IF efter hele 13 sæsoner. Han skal i stedet for være assistent i Danmarksserie-klubben Hedensted IF.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere Superliga-spiller Lasse Kronborg har været en fast del af Hover IF i hele 13 sæsoner svarende til seks et halvt år, men nu er det slut. 

36-årige Kronborg har nemlig valgt at forlade Serie 3-klubben, da han har sagt ja til at blive assistenttræner i Danmarksserie-klubben Hedensted IF. 

Den tidligere Superliga-spiller siger til bold.dk, at der har været en del interesse i lang tid, men nu passer det perfekt med en ny udfordring. 

- Det er kommet i stand ved, at der har været en kontakt, og det har der været før. Jeg har i den tid, hvor jeg har været træner i Hover, haft en del henvendelser af den ene eller anden karakter fra Danmarksserien, Jyllandsserien og Serie 1. 

- Det var dog ikke noget, som jeg kunne se mig selv i, og det har været i forhold til kulturen, DNA’et og fodboldniveauet. Hvis man koger det ned i en gryde, så har jeg fornemmet undervejs de seneste to år, at jeg lige så godt kunne blive i Hover, fordi der havde jeg det godt, og det var en fed klub. 

- Jeg har dog også været ret bevidst om, at jeg gerne ville prøve lidt mere på et højere niveau og arbejde med nogle dygtigere spillere. Jeg har faktisk været til møde i Hedensted to gange før, og nu passede det perfekt. 

- Min kontrakt var slut i Hover. Jeg havde brugt meget energi på at etablere noget rigtig fedt omkring holdet deroppe, så jeg med god ro kunne lave noget andet, siger Lasse Kronborg til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Efter 13 sæsoner i serieklub: Tidligere Superliga-spiller får nyt job
Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

En god fornemmelse
Den tidligere Vejle Boldklub-, HB Køge- og Hedensted-spiller fortæller, at det har været vigtigt for ham at aflevere Hover et godt sted, så de rigtige værdier kan blive videreført.  

- Jeg har det godt, fordi jeg allerede for et år siden besluttede mig for, at når min treårig kontrakt udløb, så jeg skulle noget andet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På det tidspunkt satte jeg mig ned sammen med bestyrelsesformanden og nogle af spillerne, og der begyndte vi at lave nogle små strategier i forhold til, hvordan jeg kunne sikre, at Hover var et godt sted. 

- Ikke nødvendigvis fodboldniveaumæssigt, det var ikke det vigtigste for mig. Det var, at der var et trænerteam, som har de værdier, som jeg har arbejdet på at få ind i 13 sæsoner. Da det faldt på plads, havde jeg en rigtig god fornemmelse i maven. 

- Klubben betyder rigtig meget for mig, og jeg kommer også til at se nogle af deres kampe og hilse på alle de frivillige. Vi har haft meget med hinanden at gøre, siger Lasse Kronborg til bold.dk.

Lasse Kronborg har underskrevet en etårig aftale og afløser Johnny Jungquist. Hedensted IF, der har Alex Nørlund som sportschef, endte som nummer fem i Danmarksserien Pulje 3 i efteråret.

Øverst i artiklen kan du Lasse Kronborg score et flot mål for FC Fredericia.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce