2022-05-27 14:01:01

TÆT PÅ: Fik taget billede med kinesisk baby

Eddi Gomes mærkede store kulturelle forskelle, da han skiftede fra Esbjerg til kinesiske Henan Jianye, hvor han pludselig fik overrakt en baby af en tilfældig kinesisk kvinde på gaden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I denne uges TÆT PÅ-afsnit er Eddi Gomes gæst, hvor han fortæller om at gå fra en opvækst i slum til en stjerne-tilværelse i Kina.

Gomes fortæller om store kultur-forskelle fra Esbjerg til Kina, hvilket blandt andet kom til udtryk, da han var ude at gå en tur i byen.

- Jeg kom som en stor sort mand på næsten to meter, så der var mange, der var bange for én. Jeg tror, der var nogen, der aldrig havde set en sort mand før.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -TÆT PÅ: Fik taget billede med kinesisk baby
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

- Jeg kan huske, da jeg gik en tur, var der en kinesisk kvinde, der gav mig sit barn og tog et billede af os - uden at spørge først. 'Her, værsgod!' sagde hun og tog et billede, siger Eddi Gomes med et stort grin i TÆT PÅ.

Afsnittet er sponseret af Alka. I samarbejde med Alka udlodder vi et gavekort til en fodboldtrøje til en værdi af 750 kroner. Deltag i quizzen HER.

Du kan lytte til TÆT PÅ herunder eller finde afsnittet i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0