2022-07-04 15:17:01

Licens med Bendtner og Agger: Træner får DS-job

René Poulsen, der har taget A-licensen med Nicklas Bendtner og Daniel Agger, skal fremover stå i spidsen for Herlev IF i Danmarksserien, siger han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden januar har Réne Poulsen stået uden job, efter at han blev fyret som cheftræner for Roskilde Boldklub (RB 1906) i Sjællandsserien. 

I efteråret tog træneren blandt andet UEFA A-trænerkurset, hvor han var på hold med blandt andre Nicklas Bendtner og Daniel Agger. 

Nu er der dog kommet styr på fremtiden for Poulsen. 

Danmarksserie-mandskabet Herlev IF har nemlig valgt at ansætte René Poulsen som ny cheftræner. Inden sæsonafslutningen i 3. division meddelte Bo Holden, at han ville stoppe som cheftræner. 

53-årige René Poulsen siger til bold.dk, at han faktisk blev anbefalet af den nu tidligere cheftræner, men han sendte også klubben en uopfordret ansøgning.

- Jeg fik et nys om, at de søgte, og så lavede jeg en uopfordret ansøgning, selvom Bo Holden havde kontaktet mig. Han sagde, at han ville stoppe i Herlev, og at han ville indstille mig som den nye cheftræner. Det var da positivt, at jeg fik en anerkendelse fra en anden kollega, selvom vi ikke har haft så meget kontakt med hinanden. Vi havde to kampe mod hinanden, hvor vi tabte, da jeg var i Roskilde Boldklub. 

- Han kunne godt lide den måde, som jeg agerede ude på sidelinjen og var som menneske, så han foreslog mig til bestyrelsen. Jeg hørte så ikke noget fra dem, og så sendte jeg dem en opfordring om, at de skulle have mig med i tankerne. Nu er det gået slag i slag. Vi har haft nogle samtaler, hvor jeg fortalte lidt om den spillestil, som jeg praktiserer, og hvilken kategori af spillere som jeg søger. 

- Jeg har søgt unge spillere, som jeg kan videreudvikle. Det virker som om, at Herlev har den type spillere, og vi matcher bare godt også qua min uddannelse som A-licenstræner. De synes, at det var spændende at gå med mig, siger René Poulsen til bold.dk i et videoopkald fra sommerhuset i Alicante. 

Offensiv tilgang

Artiklen fortsætter efter annoncen

Poulsen vender hjem fra ferien 16. juli, og den erfarne træner glæder sig til at arbejde med de unge spillere i Herlev. De sidste detaljer i kontrakten blev derfor forhandlet via en Messenger-forbindelse. 

Poulsen har lært meget på A-licenskurset, og han vil gerne frem på banen og give de unge spillere tillid. 

- Jeg synes, at jeg har en offensiv tilgang, og jeg synes også, at jeg er god til at håndtere unge spillere og bringe dem den sidste vej, som de drømmer om. Fra førsteårs til tredje-fjerdeårssenior skal man finde ud af, hvor man går som spiller. Den ærgerrighed, som de unge spillere har, animerer til mig. Hvis man vil det nok, skal man nok nå en masse ting. 

- Det er lidt svært at ville det nok, hvis man er 28 år og næsten udbrændt. Jeg har haft med unge spillere at gøre og har en god kontaktflade qua min tidligere tid som U19-træner i Roskilde, siger René Poulsen til bold.dk, der tilføjer, at han gerne vil være med til at videreudvikle Herlevs koncept med at bruge unge spillere. 

Udover at have været cheftræner for Roskilde Boldklub i Sjællandsserien har Poulsen også en fortid som U19-træner i Roskilde. 

Som aktiv spiller fik René Poulsen blandt andet debut i Superligaen for Frem. 

Herlev skal møde VB 1968 i den første kamp i Danmarksserien Pulje 2 fredag 5. august.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0