2022-07-10 07:30:02

Ny Herlev-træner lægger vægt på mandskabspleje

René Poulsen siger til bold.dk, at han glæder sig til at være Herlev-træner. Her vil han praktisere nogle af ting, som han lærte på UEFA A-trænerkurset. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

HER

0 - 2

VAN

I den kommende sæson er det René Poulsen, der skal stå i spidsen for Herlev IF i Danmarksserien efter nedrykningen fra 3. division. 

53-årige Poulsen har for kort tid siden gennemført UEFA A-trænerkurset, hvor han blandt andet var på hold med Nicklas Bendtner og Daniel Agger. 

Her lærte den nye Herlev-chef mange facetter af fodboldspillet, og dem glæder han sig til at praktisere i jobbet som Herlev-cheftræner, siger Poulsen til bold.dk. 

- Det bliver helt vildt dejligt at få lidt mere frie tøjler i forhold til en stram proces med at gå gennem et regelsætskursus, som har været det primære for mig i den seneste del af min trænergerning. Jeg synes, at jeg fik bygget noget fornuftigt op i Roskilde (har været cheftræner i RB 1906, red.), siger René Poulsen til bold.dk og tilføjer:

- Jeg gjorde det fint der, men det primære for mig var at gennemføre det her A-licenskursus og få præciseret nogle af de ting. Meget af mit trænerjob består i at putte en masse berøringer og bold ind i spillet og spille noget mere i længderetning i forhold til sideværts. 

- Jeg glæder mig til at praktisere nogle af de ting, som jeg har lært på kurset. Jeg vil gerne have så mange boldberøringer ind i holdet som muligt, og den vej igennem kan man også blive dygtigere som spiller.

Forstærkninger kommer til

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Ny Herlev-træner lægger vægt på mandskabspleje
Foto: FC Roskilde

Der venter lidt af et arbejde for Poulsen, da Herlev røg ud af 3. division med et brag. Mandskabet fik blot 18 point i 32 kampe. Roskilde KFUM, der endte som næstsidst i rækken, blev noteret for 30 point. 

Poulsen siger, at der skal bankes noget selvtillid ind i holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er ingen tvivl om, at Herlev kom med efter et succesfuldt år, hvor de red på en god og konstruktiv bølge uden reelt at være 100 procent klar. 

- Jeg tror, at de kom op lidt for tidligt, og den sidste halvdel af sæsonen prøvede de at komme igennem uden at få for mange ridser i lakken, men holdet fik en ordentlig en over snuden med et 0-10-nederlag til Karlslunde. 

- Der er helt klart noget mandskabspleje, der er vigtig i forhold til at tro på, at de godt kan. Der er noget opbygning i forhold til deres selvtillid. 

Den nye Herlev-cheftræner fortæller ligeledes, at han forventer, at der kommer nye spillere til klubben i sommerpausen.

- Der er jo en trup, der fungerer, men de har også haft en kæmpe spillerafgang, så der skal bygges noget op, og der kommer da spillere til, som skal bidrage med nogle ting. Det er ikke udelukket, at der kommer spillere, der har kendskab til mig, som har spillet på et lidt højere niveau end DS (Danmarksserien, red.), siger René Poulsen til bold.dk. 

René Poulsen får officielt debut som Herlev-cheftræner, når Herlev skal duellere mod VB 1968, der har flere tidligere Superliga-spillere i truppen i form af Stephan Andersen, Martin Albrechtsen, André Riel og Kim Aabech, 5. august.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

HER

0 - 2

VAN

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce