2022-08-07 06:30:02

Nøhr afviste 2. div: Lige meget med pengene

Mikkel Nøhr siger til bold.dk, at han fik tilbud om at spille i 2. division, men det var ikke interessant, og så var det lige meget hvor mange penge, de kunne tilbyde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere divisionsprofil Mikkel Nøhr skal fremover spille i Danmarksserien for Herstedøster IC, hvor han skal trænes af sin far Jan Christensen. 

32-årige Nøhr siger dog til bold.dk, at han havde mulighed for at spille i både 2. og 3. division, men det takkede midtbanespilleren nej til. Det var ikke interessant, og det var lige meget hvor mange penge, klubberne kunne tilbyde.

Den nu tidligere FC Roskilde-, Brønshøj- og Hvidovre-spiller var hele tiden sikker på, at Herstedøster IC var det helt rigtige for ham.

- Selvom der var andre klubber, der ringede, så vidste jeg godt, at jeg ville derud (til Herstedøster IC, red.). Det passer godt med mit arbejde, og sammenholdet er rigtig fint. Det er en gruppe drenge, der har spillet sammen i rigtig mange år, så på den måde er det helt perfekt til mig lige nu, og så kan jeg lære lidt fra mig til de unge drenge. Det lå til højrebenet for mig at tage derud.

Var det andre divisionshold, der viste interesse for dig?

- Der var både nogle fra 2. og 3. division, og så var der også nogle andre Danmarksserie-klubber. Jeg havde meldt ud for et halvt års tid siden, at divisionsfodbold var ved at være et overstået kapitel på grund af mine skader og mit arbejde, men der var alligevel nogle, der prøvede. Det var ikke interessant, så var det sådan set lige meget hvor mange penge, de kom med. Det var ikke målet for mig. 

- Det var at komme ud et sted, hvor man synes, at det er sjovt at være, og hvor man kunne se sig selv spille. Udover at det er en rigtig hyggelig klub, så må jeg også sige, at deres faciliteter er rigtig gode. Der bliver vandet baner, og der kommer nogle fysioterapeuter, der hjælper en, så det havde jeg brug for, siger Mikkel Nøhr til bold.dk.

Den erfarne midtbanespiller kan få officiel debut for Herstedøster IC, når mandskabet skal møde Tårnby FF på Herstedøster Stadion søndag 7. august i Danmarksserien Pulje 1. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0