2023-05-30 10:06:00

Hillerød-boss er meget skuffet: Ingen undskyldninger

Hillerød-direktør, Jackie Rasmussen, er langt fra tilfreds med 0-4-nederlaget til FC Fredericia i NordicBet Ligaen. Der er ingen undskyldninger for ikke at kæmpe for trøjen, siger han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 32. runde

FT

HIL

0 - 0

HOB

Hillerød har sikret sig overlevelse i NordicBet Ligaen, og fredag aften stod mandskabet over for FC Fredericia i NordicBet Ligaen. 

Det blev dog en kedelig oplevelse set med Hillerød-briller, da FC Fredericia vandt med hele 4-0.

Nederlaget er bestemt ikke noget, der behager Hillerød-direktør, Jackie Rasmussen. 

- Vi må ikke falde sammen og levere på det her niveau, der er ikke nogle undskyldninger for ikke at kæmpe for trøjen, siger Jackie Rasmussen til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Vi fik mange svar fredag aften, nogle var forventet, andre knap så forventet. Men vi kigger jo på hvordan vi skal se ud efter sommerferien og der er nogle som skal videre og vi skal supplere truppen med yderligere kvalitet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Hillerød-boss er meget skuffet: Ingen undskyldninger
Foto: Hillerød

- Kampen i dag skuffer mig på nogle områder, omvendt er der også en del af spillerne der er ved at være slidte. Det var dejligt at se Ovays i aktion, udover det, var det også godt at se Johannes tilbage efter skader som afleverede et godt indtryk.

- Nu gælder det Hobro hjemme i den sidste kamp, hvor det handler om at slutte sæsonen af med manér, og det bliver med spillere der er klar til den opgave. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Holdet har spillet et brag af en sæson og de skal have så meget ros for det de har præsteret. Vi glæder os til at slutte af hjemme på Secma Ground fredag aften foran vores hjemmepublikum. 

Hillerød er nummer tre i kvalifikationsspillet.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 32. runde

FT

HIL

0 - 0

HOB

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce