2022-12-02 13:07:16

Hillerød giver ny aftale og 10'eren til Kisum

Hillerød Fodbold har forlænget aftalen med Mathias Kisum til vinteren 2024. Med i den nye aftale følger også rygnummeret 10.

Artiklen fortsætter efter annoncen

1. divisions solstrålehistorie, Hillerød Fodbold, har forlænget kontrakten med en af efterårets profiler, Mathias Kisum.

Den 23-årige offensivspiller kom til klubben fra AB i sommer, og har allerede sat et stort præg på Hillerøds offensiv i en forvandlet sæson.

- Personligt er jeg utrolig glad for, at vi får glæde at Kisums kvaliteter de næste to år. Han har sammen med resten af holdet udviklet sig ind i rækken og jeg ved at vi kommer til at se endnu mere fra ham. 

- Vi ønsker generelt at holde på vores spillere og udvikle videre på det vi har gang i. Kisum er meget professionel i hans tilgang og han har tårnhøje ambitioner. 

- Vi er også meget ambitiøse på hans vegne, og hvis han tager det næste skridt, så tror jeg på, at superligaklubberne henvender sig inden de to år er gået. Vi er spændte og ser frem til at arbejde videre med Kisum, siger Hillerød direktør, Jackie Rasmussen til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Hillerød giver ny aftale og 10'eren til Kisum
Foto: Hillerød Fodbold

Kisum fik også lov til selv at sætte ord på den nye aftale.

- Jeg har valgt at forlænge min aftale med Hillerød Fodbold Elite, fordi jeg har været utrolig glad for de første seks måneder af min tid her i klubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes, vi har gang i et rigtig spændene projekt, som jeg gerne vil være en del af. Jeg føler, at jeg har udviklet mig meget som fodboldspiller og tror på, at vi som hold går en meget spændende tid i møde.

Med i aftalen følger også 10-tallet, der kommer til at sidde på ryggen af Kisum de næste par år.

Hillerød ligger nummer ni i NordicBet Ligaen efter 16 kampe, og har et forspring på fem point ned til nedrykningsstregen.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0