1. Division -Abang vil hjælpe Hobro i Superligaen
2016-08-23 08:22:42
Foto: Dannie Rosenkrantz

Abang vil hjælpe Hobro i Superligaen

Lejesvenden Anatole Abang har et mål om at hjælpe Hobro i Superligaen samtidig med, at han tager udviklingsskridt som fodboldspiller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hobro sikrede sig i aftes den camerounske landsholdsangriber Anatole Abang på en lejeaftale fra New York Red Bulls. Abang er allerede tiltrådt i Hobro, som han har fået et rigtig godt indtryk af.

- Jeg vil først og fremmest gerne takke New York Red Bulls for deres støtte ved at give mig denne mulighed. De har givet mig en professionel base, og nu har de hjulpet mig med at tage endnu et skridt i min karriere. Jeg vil presse på for at høste selvtillid og erfaring fra denne store udfordring, siger Abang til bold.dk.

- Mine repræsentanter og jeg traf beslutningen om at tage til Hobro IK efter nøje overvejelser, og efter at have vejet det op mod andre klubber og ligaer i Europa. Danmark har en fantastisk fodboldkultur, og en tradition for at udvikle top-talenter.

Abang har allerede sat sig et mål for, hvad han vil være med til at opnå i Hobro.

- Jeg har været grundig i min research om klubben og dens historie, og jeg ser dette som det perfekte match i mine bestræbelser på at vokse som fodboldspiller. Jeg har været meget imponeret af alt indtil videre. Både folkene rundt om holdet, niveauet og den mulighed, de giver mig, siger Abang.

- Jeg vil gerne takke staben og ejerne i HIK for denne chance. Og til fansene vil jeg sige, at jeg ser frem til at spille foran jer, og vi vil alle arbejde hårdt på at bringe klubben tilbage i Superligaen.

Nordjyderne spillede fra 2014 til 2016 i Superligaen.

jesper@bold.dk


Foto: Dannie Rosenkrantz

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
0