2021-05-24 09:37:07

Hobro fyrer Jens Hammer: Nytænker setup

1. divisionsklubben Hobro meddeler mandag, at klubben har fritstillet sportschef Jens Hammer Sørensen fra 31. maj. Klubben vil nytænke det sportslige setup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

48-årige Jens Hammer Sørensen har længe været synonym med 1. divisionsklubben Hobro, men nu skal klubben i en ny retning.

Derfor har Hobro valgt at fritstille sportschefen pr. 31. maj, oplyser klubben i en pressemeddelelse mandag, hvor det fremgår, at beslutningen er taget ud fra et ønske om at nytænke det sportslige setup i klubben, hvor økonomien ikke længere kan bære en sportschef.

- I bestyrelsen har vi besluttet at stoppe samarbejdet med Jens Hammer Sørensen efter denne sæson. Vi har ud fra en økonomisk betragtning vurderet, at det er nødvendigt at nytænke det sportslige setup, for at vi, i fremtiden, kan stå stærkere, siger formand Peter Christensen og fortsætter:

- Fremadrettet har vi ikke økonomi til det nuværende setup, og derfor vil en kommende ny cheftræner, i samarbejde med det sportslige udvalg i Hobro IK, få en større rolle i forhold til sammensætningen af førsteholdstruppen.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Hobro fyrer Jens Hammer: Nytænker setup
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Vi vil benytte lejligheden til at takke Jens for det store arbejde han har leveret gennem mere end et årti som sportschef for Hobro IK, og vi ønsker ham alt held og lykke i fremtiden.

Jens Hammer Sørensen har været sportschef siden januar 2011, og hans sidste opgave bliver på torsdag, hvor Hobro møder Hvidovre på udebane.

Artiklen fortsætter efter annoncen

24 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0