2022-10-03 15:35:02

Hobro-keeper leverede fantomredning: En af de fedeste

Hobro-målmand Adrian Kappenberger stod for en vild redning mod Fremad Amager i NordicBet Ligaen, og han siger til bold.dk, at redningen er en af de fedeste i karrieren.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hobro IK har haft en svær start på sæsonen, og mandskabet tørstede for alvor efter en sejr, da Hobro havde Fremad Amager på besøg i torsdags.  

Det hele endte dog lykkeligt for Hobro, da den jyske klub vandt med 1-0, og Hobro kan i høj grad takke målmand Adrian Kappenberger for de tre point.  

Efter 78 minutter sendte Fremad Amager-profilen Christoffer Boateng et frispark mod Kappenbergers mål. Det forsøg tog stolpen, og Kappenberg endte på den anden side af stolpen i forsøget på at redde skuddet.  

Inde på midten stod Mark Gundelach helt fri og skulle blot prikke bolden i kassen, men Kappenberger leverede en vild redning med foden og forhindrede scoringen.  

Du kan se den vilde redning øverst i artiklen.  

26-årige Kappenberger siger til bold.dk, at det var en af de fedeste redninger nogensinde.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Hobro-keeper leverede fantomredning: En af de fedeste
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

- For det første var jeg imponeret over, at den røg over muren. Det var et virkelig godt frispark, og så tog den stolpen og røg op. Jeg tænkte bare, at jeg skulle prøve at dække mit mål, og så er jeg i princippet bare heldig, at min fod tager bolden, siger Adrian Kappenberger til bold.dk.

Hvor højt rangerer den her redning for dig?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er klart, at det er en af de fedeste, og det var med til at give os de tre point, som vi havde brug for, og så betyder den selvfølgelig mere. Jeg må indrømme, at jeg har set den på video et par gange mere. Det er ikke sådan én, som man får lov til at lave tit.  

Sejren betyder ufattelig meget for Hobro, og det er en kæmpe lettelse, siger keeperen.  

Kappenberger mener, at det kan være vendepunktet for mandskabet.  

- Det er klart, at vi har nok ikke fået de point, som vi ønskede eller dem, som vi burde. Nu står vi med ni point og har fået en sejr. Når man står nu, står man med positive følelser, da det er øjebliksbilledet, siger Adrian Kappenberger til bold.dk.  

Hobro er nummer ti i NordicBet Ligaen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0