2022-09-29 07:02:39

Hvilsom skal opereres igen igen: Sidste håb

Uheldige Mads Hvilsom oplever igen problemer med sit knæ og står nu foran endnu en operation. Han beskriver det selv som det eneste håb, der er tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 11. runde

FT

HOB

1 - 0

FAM

Skader er som bekendt en del af fodbold, men 30-årige Mads Hvilsom har alligevel været hårdere ramt end langt de fleste.

Efter endnu et ødelagt korsbånd og dermed en pause på et års tid gjorde Hobro-angriberen comeback i foråret, men nu er der igen problemer med knæet, hvilket kræver en operation.

Det fortæller Mads Hvilsom til Nordjyske.

- For at være ærlig ser det ikke godt ud lige nu, og den operation er reelt det eneste håb, jeg har tilbage. Det er sidste forsøg på at finde en årsag til de daglige smerter og frustrationer, jeg har haft i de seneste måneder, siger Hvilsom til avisen.

Angriberen erkender, at det i øjeblikket godt kunne se ud til, at fodboldkarrieren stopper senest til sommer, selvom han gerne vil spille et par år til.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Hvilsom skal opereres igen igen: Sidste håb
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Hobro forlængede for et par måneder siden kontrakt med endnu et år, hvor teknisk chef Lars Justesen sagde følgende:

- Jeg er enormt glad for, at vi er blevet enige med Mads om en forlængelse af hans aftale. Det har krævet meget af Mads, at vi har kunnet nå til enighed, hvilket vi er utroligt taknemlige og stolte over.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mads er en ægte kulturbærer, der viser vejen for de andre spillere, både til kamp og på træningsbanen. Selv i det seneste år, hvor Mads har været ude med skade, har han vist sig som en rollemodel overfor de andre spillere og ydet maksimalt for at komme stærkt tilbage.

- Derfor er jeg også sikker på, at Mads fortsat vil være en stor gevinst for os i den kommende sæson, lød det fra Justesen.

Hvilsom står i alt noteret for 115 kampe og 42 mål for Hobro, der torsdag aften får besøg af Fremad Amager i NordicBet Ligaen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 11. runde

FT

HOB

1 - 0

FAM

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0