2023-01-25 11:30:01

Sagde farvel til Schjønberg og co: Skifter til serieklubben Højslev

Den tidligere divisionsspiller Ronni Møller-Iversen har fået styr på fremtiden, efter han forlod færøske 07 Vestur. Han oplyser til bold.dk, at han fremover skal være spillende assistent i Højslev Station IF.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ronni Møller-Iversen vender hjem til Danmark efter godt fem år i færøsk fodbold. Senest nåede han at tørne ud for færøske 07 Vestur, der har Michael Schjønberg som cheftræner. 

Nu har den 28-årige offensivspiller fundet sig en ny klub, og han kommer fremover til at spille på et noget lavere niveau end tidligere. 

Møller-Iversen oplyser nemlig til bold.dk, at han har sagt ja til at være spillende assistent i Serie 1-klubben Højslev Stadion IF. 

Serieklubben har en stor betydning for offensivspilleren. 

- Det gør jeg for at få mere tid til min familie, samtidig med at jeg har et knæ, som ikke er glad for fodbold seks dage om ugen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Højslev Station IF -Sagde farvel til Schjønberg og co: Skifter til serieklubben Højslev
Foto: 07 Vestur

- Jeg vil gerne selv ind og snuse til trænergerningen på et tidspunkt og ser dette som en fin start dertil, hvor jeg selv kan spille med også, oplyser Ronni Møller-Iversen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg græder lidt med det ene øje og smiler med det andet. Jeg kommer helt sikkert til at savne fodbold på eliteplan, men samtidig glæder jeg mig til at have mere fritid og stadig være beskæftiget med fodbolden i en ny og spændende rolle. 

- Jeg kommer hjem til min barndomsklub, og det er også specielt for mig, oplyser Ronni Møller-Iversen til bold.dk. 

Ronni-Møller Iversen nåede at tørne ud for KI Klaksvik, Skala, EB/Streymur og senest 07 Vestur i løbet af de godt fem år i færøsk fodbold. 

Han har også en fortid i Thisted FC, Ringkøbing IF og Viborg FF.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0