2023-02-03 11:35:17

Dolberg scorede første mål: Han gør det jeg forlanger

I Hoffenheim er André Breitenreiter yderst tilfreds med sin danske nyerhvervelse, der gør lige præcis det, alle burde gøre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hoffenheim er efterhånden blevet en lille danskerkoloni med Thomas Delaney, Robert Skov, Jacob Bruun Larsen og Kasper Dolberg.

Sidstnævnte viste sig fra sin bedste side i onsdags, hvor han kom på tavlen i 1-3-nederlaget til RB Leipzig i pokalturneringen.

Den danske landsholdsangriber får også meget ros af manager André Breitenreiter for sit indhop op mod weekendens kamp mod Bochum.

- Kasper var meget engageret og opmærksom, da han kom på banen. Han hjalp også defensivt, og han belønnede sig selv med et mål. Det er grundlæggende det, som jeg forventer af alle spillere, siger den 49-årige tysker.

Artiklen fortsætter efter billedet

DFB Pokal -Dolberg scorede første mål: Han gør det jeg forlanger
Foto: Andreas Gora/AP/Ritzau Scanpix

Trods en danskerscoring blev det til endnu en kamp uden sejr, hvilket betyder, at Hoffenheim nu er oppe på ni kampe uden at gå fra banen med tre point.

Og det er skal forhåbentlig laves om, når de møder oprykkerne fra Bochum lørdag, men det kræver at holde fokus i 90 minutter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ikke et kønt øjebliksbillede, at vi ikke har vundet i ni kampe i streg. Det er vi klar over. Vi snakker meget sammen og forsøger at ændre på det. Én ting er klar: Vi skal minimere vores fejl over 90 minutter, konstaterer André Breitenreiter til klubbens twitterprofil.

Hoffenheim ligger nummer 13 i Bundesligaen. Tre point ned til nedrykningspladserne.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0