2022-05-24 15:25:39

Skov og Bruun Larsen har fået ny cheftræner

Robert Skov og Jacob Bruun Larsen skal nu til at lære André Breitenreiter bedre at kende, da tyskeren er ny cheftræner i Hoffenheim. Han kommer til fra FC Zürich.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sidste uge valgte Hoffenheim og Sebastian Hoeness at tage afsked med hinanden, og derfor har klubben været på jagt efter en ny cheftræner.

Ham har de så fundet nu, da Bundesliga-klubben har skrevet kontrakt med André Breitenreiter, som de har snuppet fra FC Zürich. De har givet ham en aftale frem til sommeren 2024.

- André Breitenreiter er en meget ambitiøs træner, som med sin offensive spillestil passer perfekt til Hoffenheim. Ud over sin tekniske ekspertise overbeviser han fra første øjeblik med sin engagerende, eftertrykkelige facon. 

- Han står for holdånd, passion og kommunikation og har arbejdet med succes i alle sine tidligere stillinger, udtaler direktør Alexander Rosen til klubbens hjemmeside.

Breitenreiter har tidligere haft ansvaret i klubber som Paderborn, Hannover 96 og Schalke 04.

Han har dog haft stor succes hos FC Zürich, hvor han formåede at føre dem frem til det schweiziske mesterskab i overbevisende stil.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0