2023-02-21 12:40:01

Holbæk ansætter erfaren divisionstræner som assistent: Har stort mål

Claus Larsen, der har et hav af kampe som divisionstræner på CV’et, siger til bold.dk, at han skal være assistent i Danmarksserie-klubben Holbæk. Han går benhårdt efter oprykning til 3. division. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

HBI

2 - 2

ODD

Der venter et spændende oprykningsspil for Holbæk om en plads i 3. division, og nu har Danmarksserie-klubben fået tilgang af en tidligere divisionstræner til trænerteamet.  

46-årige Claus Larsen har massiv erfaring som divisionstræner, da han har stået i spidsen for blandt andet Skovshoved, Fredensborg og BSV, men nu skal han være assistent i Holbæk.  

Han erstatter Michael Jørgensen, der har valgt at stoppe.

Larsen siger til bold.dk, at han er rykket tilbage til Sjælland efter en periode i Jylland, hvor han blandt andet stod i spidsen for AaB’s kvindehold. Målet med opholdet i Holbæk er meget klart.  

- Jeg har igennem årene været divisionstræner med over 200 kampe, og for halvandet år siden tog jeg min søn med til AaB, da jeg efter min tid i Skovshoved blev kontaktet af AaB’s kvindehold. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Holbæk ansætter erfaren divisionstræner som assistent: Har stort mål
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

- Jeg lykkedes med at rykke dem op i Kvindeligaen. Jeg er nu tilbage på Sjælland, og min søn er taget til Horsens for at spille på deres U17 Liga-hold, siger Claus Larsen til bold.dk og fortsætter.

- Jeg synes, at Holbæk altid har hørt til divisionerne og har et godt fodboldhold. Jeg har snakket med sportschefen, og da jeg hørte, at den tidligere assistent var stoppet, sagde jeg ja til at blive assistent og en del af trænerteamet for at se, om vi sammen kan rykke holdet op i 3. division.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tæt række
Larsens kontrakt med Holbæk løber til 30. juni, og han mener, at Holbæk har mange kvaliteter.

- Holbæks klare mål er at blive et af de tre øverste hold, så vi kan rykke op i 3. division. Det vil jeg gerne prøve at være en del af, siger Larsen og tilføjer.

- Deres spil med bolden er rigtig stærkt. Når du ser rækken med Vejgaard, Brønshøj, Ringkøbing og Marienlyst, så kan de fleste spille i 3. division, og det bliver en utrolig tæt række.  

Derudover ser Larsen frem til at være i trænerteam med cheftræner Jan Faber, og han håber, at det hele kan gå op i en højere enhed.

- Jan er cheftræner, og jeg glæder mig til at samarbejde med ham. Jeg ser frem til at være en del af staben, siger Claus Larsen til bold.dk.  

Holbæk indleder oprykningsspillet mod Odder 18. marts, og Holbæk har tre point med over qua holdets førsteplads i puljespillet.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Avarta, Marienlyst og Vejgaard har også tre point, mens Brønshøj, Frederikssund, Odder og Ringkøbing er noteret for nul point.  

De tre bedste hold rykker op i 3. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

HBI

2 - 2

ODD

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce