2023-03-21 10:35:02

Holbæk har hentet Michael Lumb: Kommer til at give noget x-faktor

Holbæk-cheftræner, Jan Faber, siger til bold.dk, at Michael Lumb har valgt at spille for Danmarksserie-klubben, og Faber jubler over Lumbs store vindermentalitet.  

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 2. runde

FT

MAR

0 - 5

HBI

Danmarksserie-klubben Holbæk har nemlig formået at hente den tidligere Superliga-spiller, siger cheftræner Jan Faber til bold.dk. 

Faber fortæller, at Holbæk har mange unge spillere, men klubben har været på jagt efter en rutineret og ledende skikkelse. 

Det har klubben nu fundet i 35-årige Michael Lumb med 260 Superliga-kampe på CV’et.

- For det første er det rigtig fedt på banen. Vi har længe syntes, at vi var for tynde i bredden, fordi vi kun havde 17 ‘voksne seniorspillere’. Vi har en masse unge U19-spillere, der gør det super godt. 

- Med det lange lys på er det rigtig fedt for Holbæk, men i selve oprykingsspillet er det ikke dem, der skal løfte holdet og føre an. Vi har derfor ledt efter nogle spillere, men det har været svært at finde nogle spillere, der synes, at det er en fed idé at køre til Holbæk i hvert fald på det niveau, som vi søger.

- Jeg læste på bold.dk, at han var stoppet i Fremad Amager. Mig og min assistent har snakket længe om at få en ekstra hånd ind, så vi kan tage os særligt af de unge. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Holbæk -Holbæk har hentet Michael Lumb: Kommer til at give noget x-faktor
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Jeg ringede til Michael Lumb, og jeg havde en lang snak med ham. Han er en super fed fyr, og jeg fortalte ham om Holbæk, og hvilke værdier vi har som klub, siger Jan Faber til bold.dk. 

Holbæk-cheftræneren troede ikke, at det var muligt at hente en spiller som Michael Lumb, men han blev positivt overrasket over den tidligere Superliga-spillers svar. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lumb kommer også til at have en rolle uden for kridtstregerne. 

- Han kendte nogle i truppen, og de kendte også ham. Det klikkede bare rigtig godt. Han havde andre tilbud, og jeg tænkte, at der ikke var så stor chance for det. Så gik der nogle dage, og så kunne han godt se sig selv som en form for spillende assistent og være en spiller, der kunne lære fra sig. 

- Det lød som en god idé, og han snakkede med vores sportschef, og så er det kommet på plads. Han var med på bænken i lørdags. Han er en super behagelig fyr og pivdygtig. Han er sulten. Han er ikke kommet for sjov. Han er kommet for at hæve barren, og det er megafedt. 

Sindssyg vindermentalitet
Holbæk-cheftræneren mener, at Lumb kommer med noget ekstraordinært, der kan få truppen til at sprudle.

- Jeg har haft mange spillere, der har kørt lidt sur i fodbolden eller har haft en sløj oplevelse. Jeg er rigtig glad for, at Holbæk kan gøre det. Hvor langt det varer, ved jeg ikke. Det er heller ikke det vigtigste. Jeg synes, at det er fedt, at han vælger os. Han brænder virkelig for det, og det, synes jeg, er sindssygt fedt. 

- Det kommer til at give noget helt andet liv. Det kommer til at give noget x-faktor med alle de andre dygtige spillere, som vi har. Han er pivdygtig og har en sindssyg vindermentalitet. Det er fedt. Jeg kan mærke gnisterne, siger Jan Faber til bold.dk. 

Holbæk er en del af Danmarksseriens oprykningsspil. Her er Holbæk noteret for fire point, og det er nok til tredjeplads. Tre ud af otte hold rykker op i 3. division. 

Lumb kom i aktion i weekenden mod Odder, da han fik en halv time på banen i 2-2-opgøret mod Odder.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 2. runde

FT

MAR

0 - 5

HBI

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce